Με τον Πολ Κρούγμαν συναντήθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Ολοκληρώθηκε, πριν από λίγο, η συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με τον οικονομολόγο και κάτοχο βραβείου Νόμπελ, Πολ Κρούγκμαν, στο Μέγαρο Μαξίμου. Η συνάντηση, στην οποία ήταν παρών και ο πρώην υπουργός και νυν πρόεδρος του Ινστιτούτου Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής για την Ανάπτυξη και τη Διακυβέρνηση, Γεράσιμος Αρσένης, κράτησε περίπου μιάμιση ώρα. Γεράσιμος Αρσένης και νυν πρό

Κατά τη συνάντηση συζήτησαν τρέχοντα θέματα τόσο για

την ελληνική οικονομία όσο και για το διεθνές οικονομικό περιβάλλον, ενώ ο κ. Κρούγκμαν εξέφρασε και στον πρωθυπουργό την θέση του για το θέμα της αντιμετώπισης της κατάστασης στην οικονομία της χώρας μας σε σχέση πάντα με τις συνομιλίες που διεξάγονται με τους εταίρους και δανειστές μας.

Υπενθυμίζεται ότι ο νομπελίστας οικονομολόγος συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ενώ ακολούθως θα συναντηθεί και με την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Η πολιτική αυστηρής λιτότητας στην Ελλάδα πρέπει να τερματιστεί» επανέλαβε πάντως και σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο Αμερικανός οικονομολόγος, γεγονός που υπογράμμισε και στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής.

Πηγή:tanea.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα