Με τη ψυχή στο στόμα ο Παναθηναϊκός νίκησε την ΑΕΚ

Κατάφερε και το σωσε το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός και με γκολ του Τοτσέ στο 24 ο Παναθηναϊκός νίκησε την ΑΕΚ στο ντέρμπι ουραγών στο ΟΑΚΑ το παιχνίδι που ξεχώριζε στο πρόγραμμα

της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ όχι τόσο για το παιχνίδι τους όσο για τα ονόματα των αντιπάλων.

Στο τέλος αν και νικητήςο Παναθηναϊκός δεν γλύτωσε τις αποδοκιμασίες για την απόδοσή του και ιδιαίτερα για την αδικαιολόγητη οπισθοχώρησή του, τέτοια που παραλίγο να του στοιχίσει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων τους βαθμούς της νίκης.

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Φουρλάνος (66' Χουχούμης), Σισοκό (70' Κουίνσι), Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ.

ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Βλάχος, Γιάγκο, Κουτρουμπής, Κοντοές, Φέτσης (70' Κατίδης), Κορδέρο, Γκερέιρο (75' Ρiκκα), Φούντας, Λαγός, Φουρτάδο.

Νωρίτερα και πριν τον αγώνα σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στον σταθμό του ηλεκτρικού στον Περισσό ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Οι πληροφορίες λένε για πάνω από 300 άτομα τα οποία κρατούσαν πέτρες, καδρόνια και συγκρούστηκαν σε μάχες σώμα με σώμα, μέχρι να επέμβουν τα ΜΑΤ.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα