Πιο ψηλά ο Δικέφαλος του Βορρά

Σπουδαία νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας αλλά και γοήτρου πήρε ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη νικώντας (2-1) τον Πανιώνιο και έτσι ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας τρίτη την κυανέρυθρη ομάδα.

Οι παίκτες του Δώνη κατάφεραν και πήραν δύσκολα το διπλό και με αρκετό κόπο, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο αναγκάστηκε ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο. Κι αυτό

γιατί στο 44' ο Λάζαρ δέχθηκε μπουκάλι από οπαδό και το επέστρεψε με δύναμη προς την εξέδρα. Ο ρουμάνος μέσος αποβλήθηκε, ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες και το μόνο που κοίταξε ήταν να κρατήσει το υπέρ του σκορ.

Στο 38' καταλογίστηκε πέναλτι σε χέρι του Ρόκα και ο Αθανασιάδης πέτυχε το 0-1. Λίγο μετά, στο 42', ο Σαλπιγγίδης έκανε τη σέντρα από δεξιά, λάθος του Αυλωνίτη και ο Αθανασιάδης με κεφαλιά το 0-2 από πολύ κοντά.

Στο 56' ο Πανιώνιος μείωσε (1-2) με σουτ του Αραβίδη, ύστερα από απόκρουση τού Χακόμπο σε κεφαλιά του Κολοβού. Μετά, ο Πανιώνιος πίεσε, αλλά έχασε ευκαιρίες και δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Διαιτητής: Κομίνης.

Κόκκινη: Λάζαρ(44').

Κίτρινες: Ρόκας, Κολοβός., Σπυρόπουλος, Κουμάλο, Φωτάκης, Ετο, Χακόμπο.

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Αυλωντίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Ρόκας(46' Σάμαρης), Γουνδουλάκης, Αραβίδης, Κολοβός(76' Διαμαντάκος), Οκόγιε(64' Ντούνης).

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κατσικάς, Σταφυλίδης, Ετο, Κουμάλο. Π. Γκαρσία(64' Κίτσιου), Κάτσε, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης(88' Βιβιάν), Αθανασιάδης(76' Γιάννου).

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα