Λάβρος κατά Μητσοτάκη ο Μιχελάκης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ρ/σ “Στο Κόκκινο”, ο Γιάννης Μιχελάκης έκανε λόγο για «εγκληματική αφωνία», όσον αφορά τη στάση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την δίωξη κατά του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου.

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε ως “αδικαιολόγητη” την σιωπή που έχει “επιβληθεί από την λαλίστατη κατά τ` άλλα ηγεσία της ΝΔ”, ενώ όπως τόνισε “«ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να επιβάλει μια σκιά πάνω από τα γεγονότα του

2009, χωρίς να σέβεται την ιστορία του κόμματος, στον βωμό πολιτικών συμμαχιών με κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης, όπως το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι».

Ο κ. Μιχελάκης, έκανε λόγο για επιλογή του Κ. Μητσοτάκη να συνεργαστεί με το “συστημα Σημίτη” και να σκεπάσει την αλήθεια για τα γεγονότα που οδήγησαν τη χώρα στα μνημόνια και ότι αυτή η επιλογή “παραγκωνίζει την εκλογική βάση της ΝΔ, μια βάση η οποία είναι από τις πιο ισχυρές πολιτικές βάσεις στην Ελληνική κοινωνία”.

«Ας κάνει νέο κόμμα»!

Σύμφωνα με τον κ. Μιχελάκη οι επιλογές Μητσοτάκη οδηγούν την παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε επικίνδυνα μονοπάτια ενώ δεν δίστασε να δηλώσει πως αφού ο Κ. Μητσοτάκης θέλει να μετακομίσει στα νέα γραφεία “ας κάνει και νέο κόμμα”.

Ο Γιάννης Μιχελάκης δεν είναι ο πρώτος που στρέφεται κατά τις ηγεσίας της ΝΔ σχετικά με τη στάση της στο ζήτημα του πρώην προέδρου της ΕΛ.ΣΤΑΤ., είναι όμως ο πρώτος που χρησιμοποιεί τόσο σκληρή γλώσσα.

Το άρθρο Λάβρος κατά Μητσοτάκη ο Μιχελάκης εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα