Κρεμάστηκε με κατεβασμένο το παντελόνι και το εσώρουχό του

Μια νέα αναφορά από τη φυλακή του Οχάιο ρίχνει περισσότερο «φως» σχετικά με το θάνατο του Άριελ Κάστρο στις αρχές Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για την απαγωγή, το βιασμό και το βασανισμό τριών γυναικών, τις οποίες κρατούσε φυλακισμένες στο σπίτι του στο Κλίβελαντ.

Ο «απαγωγέας του Κλίβελαντ» ήταν σε απομόνωση στο Correctional Reception Center του Orient,

στο Οχάιο, όπου και βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο κελί του. Αν και βρίσκονταν υπό καθεστώς ενισχυμένης επίβλεψης, η νέα αναφορά επιρρίπτει ευθύνες στους φύλακες, καθώς οι βάρδιες δεν ολοκληρώθηκαν όπως προβλέπονταν τη νύχτα του απαγχονισμού. Επιπλέον, οι φύλακες είχαν προχωρήσει σε ψευδείς καταγραφές στο βιβλίο καταγραφών. Δύο φρουροί, οι Caleb Ackley και Ryan Murphy βρίσκονται ήδη σε υποχρεωτική άδεια μετ' αποδοχών, καθώς διενεργείται έρευνα.

Παράλληλα, η σχετική έκθεση κάνει λόγο για «σημαντική καθυστέρηση» στην άφιξη του ασθενοφόρου. Η συμφωνία με τον πάροχο άμεσης ιατρικής βοήθειας προέβλεπε την ανταπόκριση σε 15 λεπτά, ωστόσο τη βραδιά του θανάτου χρειάστηκαν 34 λεπτά. Επιπλέον, ο Κάστρο δεν βρίσκονταν στο δρόμο για το νοσοκομείο για τουλάχιστον μία ώρα από τη στιγμή που ανακαλύφθηκε.

Τέλος, στην αναφορά σημειώνεται ότι ο Κάστρο βρέθηκε κρεμασμένος, ενώ είχε κατεβασμένο το παντελόνι και το εσώρουχό του. Η πληροφορία αυτή ήταν που οδήγησε τις αρχές να πιστέψουν ότι ο Κάστρο είναι πιθανό να πέθανε από ασφυξία για ερωτική αυτοϊκανοποίηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα