Ο Άνθιμος ξέχασε τα ελληνικά!

Από την Άννα Τσιάλτα

Η εμφάνιση του Άνθιμου Ανανιάδη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μού θύμισε κάποια από το χωριό που δεν ξέρει καλά τα ελληνικά… Μα έλεος να πω; Τι να πω δεν ξέρω πια… Μετά την τεράστια επιτυχία ως «Αλέξης» στην «Μαρία την άσχημη», είπε να πάει στο Χόλυγουντ, αφού πια τα στενά σύνορα της Ελλάδας δεν χωρούσαν

το ταλέντο του.

Η αλήθεια είναι ότι μετά την μετακόμισή του χάσαμε και τα ίχνη του, σχεδόν τον είχαμε ξεχάσει, μέχρι που συνδέθηκε μέσω Skype με την Μελέτη. Γιατί τόσα χρόνια (όχι και πολλά) στην Αμερική, το αγόρι ξέχασε τα ελληνικά. Και καλά μιλάει ελληνικά με αμερικάνικη προφορά!

Η Καλομοίρα και η Τζούλυ Μασίνο, μωρέ και ο Γιάτσεκ Γκμοχ, καλύτερα τα μιλάνε από τον Ανανιάδη. Να τον ακούς στη συνέντευξη και να αλλάζεις νεφρό από τα γέλια. Μόνο, «πώς το λένε στα ελλήνικος» δεν είπε το αγόρι. Και δεν ήταν αστείο μόνο πώς τα δήλωσε, αλλά και τι δήλωσε. Ειδικά, εκεί που μιλούσε για την ταινία «Ζορό» που πρόκειται να παίξει, είχε πλάκα.

Ο Άνθιμος, που λες, θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Ζορό, που δεν θα είναι ο Ζορό που ξέραμε, αλλά ένας ήρωας σαν τον... Μπάτμαν! Βέβαια, ακόμη δεν ξέρει ποιος θα είναι ο ρόλος του, αλλά δεν βαριέσαι μωρέ, θα τον μάθει!

Μετά από όλα αυτά, υποβάλω τα σέβη μου στην εκπομπή «Μελέτησέ το», που είχε την υπέροχη ιδέα να συνομιλήσουν από το Αμέρικα με Ανανιάντη. Γιατί εδώ στο Ελλάντα τον είχαμε πεθυμήσει…

Keywords
Τυχαία Θέματα