Το μνημόνιο το μόνο σοβαρό κείμενο κατά Στουρνάρα

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, «ξαναχτύπησε» αφήνοντας «άφωνους» τους εκπροσώπους του Ελληνικού λαού στο Κοινοβούλιο. Αναφερόμενος στο Μνημόνιο, το χαρακτήρισε το μόνο σοβαρό κείμενο στη χώρα!

Όλα έγιναν σήμερα (11/10) στη Βουλή. Ο κ. Στουρνάρας,

«εξηγούσε» ότι δεν θα υπάρξει μείωση σε μισθούς και συντάξεις καθώς και ότι δεν θα επιβληθούν νέοι φόροι αλλά διαρθρωτικές αλλαγές.

Στο σημείο αυτό, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Λυπάμαι που το λέω αλλά το Μνημόνιο είναι το μόνο σοβαρό κείμενο στη χώρα. Είναι το μόνο με στόχους και χρονοδιαγράμματα».
Στην κουβέντα περί νέων μέτρων αντέδρασε έντονα ο Απόστολος Κακλαμάνης με τον Γιάννη Στουρνάρα να του απαντάει λέγοντας ότι «όταν θα φέρουμε τα νέα μέτρα στη Βουλή θα τα ψηφίσετε και εσείς» ενώ ο προεδρεύων Γιάννης Δραγασάκης απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών είπε: «αυτό είναι είδηση».
Οι Γιάννης Στουρνάρας και τον Απόστολος Κακλαμάνης συνέχισαν τις αντεγκλήσεις, με τον υπουργό Οικονομικών να υποστηρίζει πως όλη η προσπάθεια της μεταπολίτευσης ισούται με την προσπάθεια που έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση σε ένα χρόνο. Τα λεγόμενα Στουρνάρα προκάλεσαν την έκρηξη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος τόνισε προς τον υπουργό Οικονομικών πως δεν μπορεί να απαξιώνει το έργο τόσων κυβερνήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα