«Κωδικός πρόκριση» για τον Αστέρα κόντρα στη Ροβανιέμι

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

«Κωδικός πρόκριση» απόψε για τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος υποδέχεται στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της πρωτεύουσας της Αρκαδίας τη φιλανδική Ροβανιέμι στη ρεβάνς του αγώνα που έληξε 1-1 την προηγούμενη εβδομάδα. Ο αγώνας, που γίνεται στο πλαίσιο των προκριματικών του EuropaLeague, θα αρχίσει στις 21:00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1

Οι αρκάδες είναι πανέτοιμοι για το παιχνίδι, όμως στην τελευταία προπόνηση χτύπησε

στο πόδι ο Σανκαρέ και αποχώρησε, ωστόσο είναι στην αποστολή και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί σήμερα από το ιατρικό επιτελείο του Αστέρα.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Δημήτρης Κουρμπέλη, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά. Ο Έλληνας μέσος που είχε υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα στο πόδι, προπονήθηκε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του Στάικου Βεργέτη.

Όσον αφορά τώρα την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξη ο κ. Βεργέτης αυτή θα είναι η ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στον πρώτο αγώνα, εκτός εάν έχει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Ο Μπαντής θα είναι ο τερματοφύλακας, στόπερ ο Γκοϊάν και ο Σανκαρέ και σε περίπτωση που δεν μπορέσει να αγωνιστεί τη θέση του θα πάρει ο Ζησόπουλος. Δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Λούι και αριστερά ο Παντελιάδης. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Κουρμπέλης και Ουσέρο, δεξιά στα χαφ ο Μπαντιμπαγκά και αριστερά ο Ντε Μπλάσις. Πίσω από τον μοναδικό επιθετικό Μπαράλες θα βρίσκεται ο Ρόλε.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί 20 παίκτες, οι οποίοι είναι: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτοκό, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Τορμένα, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Ουσέρο, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Νίκο Φερνάντεθ, Ντε Μπλάσις, Ρόλε, Μπαράλες, Μπακασέτας.

Το άρθρο «Κωδικός πρόκριση» για τον Αστέρα κόντρα στη Ροβανιέμι εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα