Φιλικό: Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 2-1

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Διπρόσωπος παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο δυνατό φιλικό παιχνίδι του επί ελληνικού εδάφους απέναντι στον Ατρόμητο, τον οποίο νίκησε με 2-1 (34’ Πέτριτς, 77 Κλωναρίδης – 19΄Μπρίτο). Οι «πράσινοι» ήταν ασύνδετοι στο πρώτο μέρος του αγώνα, ενώ με την πάροδο του χρόνου παρουσίασαν βελτίωση με καλύτερο διάστημα το τελευταίο μισάωρο του αγώνα.

Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλός στο πρώτο 30λεπτο του αγώνα παρουσιάζοντας

στον αγωνιστικό χώρο μια πολύ καλή τακτική, δημιουργώντας αλλά και χάνοντας ευκαιρίες. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έπεσε αισθητά μετά το 65′ όταν και πραγματοποίησε πολλές αλλαγές που άλλαξαν την μορφή του συνόλου.

Οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με τον Μπεργκ στο 10′ όταν ο Ζέκα μέσα στην περιοχή του έδωσε την μπάλα ο Σουηδός την τσίμπησε όμορφα πέρασε τον αντίπαλο του και σούταρε έξω από την εστία του Τζενάμο.

Ο Ατρόμητος «κλέβοντας» πολλές φορές τη μπάλα, έβγαινε σωστά στις αντεπιθέσεις και έτσι στο 19′ άνοιξε το σκορ. Σε αντεπίθεση και σέντρα από τα αριστερά η μπάλα έφτασε στον Γεωργίου που δεν έπιασε καλά το σουτ, όμως η μπάλα έφτασε απέναντι στον Μπρίτο και αυτός πλάσαρε τον Κοτσόλη.

Οι φιλοξενούμενοι που είχαν την υπεροχή δημιούργησαν ευκαιρία και πάλι στο 23′ όταν ο Γιαννούλης μετά από ωραία μπαλιά μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή αλλά σούταρε άστοχα, ενώ νεα καλή φάση είχε ο Ατρόμητος στο 29′ όταν ο Νάστος από τα δεξιά κέρδισε τον Νάνο αλλά το σουτ του ήταν άστοχο.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε να ανεβάζει την απόδοση του μετά το 30′ κλείνοντας τους χώρους στην άμυνα και παίζοντας πιο απλά στην επίθεση. Μάλιστα στο 34′ οι πράσινοι μετά από μια ωραία συνεργασία τεσσάρων ποδοσφαιριστών έφτασαν στην ισοφάριση.

Οι Μέντες και Μπεργκ κινήθηκαν ωραία στον χώρο άλλαξαν την μπάλα με τον Σουηδό να δίνει στον Ζέκα που είχε κάνει κίνηση ως σέντερ φορ. Ο αρχηγός των πράσινων είδε τον Πέτρις να έρχεται και του έδωσε την μπάλα με τον Κροάτη να μην δυσκολεύεται να κάνει την ισοφάριση.

Οι «πράσινοι» πήραν το προβάδισμα, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ στο 77′ όταν ο Ζέκα έκανε μπαλιά από τα δεξιά στον Κλωναρίδη ο οποίος με ωραίο πλασέ νίκησε τον Μπάρκα.

Ο Παναθηναϊκός που στο τελευταίο εικοσάλεπτο δεν απειλήθηκε καθόλου θα μπορούσε να κάνει και το 3-1 στο 88′ όταν ο Μπεργκ κέρδισε πέναλτι από τον Κούρο αλλά το εκτέλεσε ο ίδιος άστοχα.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (86′ Στιλ), Σίλντενφελντ (68′ Κλωναρίδης), Κουτρούμπης, Τριανταφυλλόπουλος (75′ Σπυρόπουλος), Νάνο (81′ Χουχούμης), Μέντες, Πράνιτς (56′ Λαγός), Ατζαγκούν (60′ Ντίνας), Ζέκα, Πέτριτς (60′ Καρέλης), Μπεργκ.

Ατρόμητος: Τσέναμο (65′ Μπάρκας), Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (46′ Τάτος), Γεωργίου (46′ Ναπολεόνι), Νάστος, Γιαννούλης (65′ Κούρος), Καραμάνος, Δημούτσος (46′ Μπάλλας), Λαζαρίδης, Γκαρσία.

Το άρθρο Φιλικό: Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 2-1 εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα