«Καθαρίζει» ο Στραματσόνι με Βιλένα

Πάνω του έχει πάρει την υπόθεση απόκτησης του Τόνι Βιλένα από την Φέγενορντ ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του νεαρού Ολλανδού και παρουσιάζεται έτοιμος να κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου να τον «ντύσει» στα πράσινα.

Όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο 21χρονος αριστεροπόδαρος μέσος μένει ελεύθερος από τον ολλανδικό σύλλογο το προσεχές καλοκαίρι,

με την Μίλαν να έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, κάπου εκεί παρεμβαίνει ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος επιχειρεί να εξασφαλίσει το «ναι» του Βιλένα, πείθοντάς τον να αρνηθεί την πρόταση των Ιταλών. Αξίζει να σημειωθεί ότι μιλάμε για τον αρχηγό της Εθνικής Ελπίδων της Ολλανδίας και για έναν παίκτη που θεωρείται εξαιρετικά ελπιδοφόρος, αφού διαθέτει πλούσια αθλητικά προσόντα.

Οι «πράσινοι» ποντάρουν στην διοικητική αβεβαιότητα που επικρατεί στη Μίλαν, η οποία την εμποδίζει να καταστρώσει από τώρα τον τελικό μετεγγραφικό της σχεδιασμό, όπως επίσης και στην πρωταγωνιστική θέση που μπορεί να προσφέρει στον Βιλένα στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού. Άλλωστε, στη συγκεκριμένη ηλικία, βασικό ρόλο για την απόφαση του ποδοσφαιριστή διαδραματίζει ο χρόνος συμμετοχής που θα έχει στην επόμενη ομάδα του, αφού αποτελεί και τον πιο σημαντικό παράγοντα για την εξέλιξή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα