Τρεις νεκροί την ημέρα σε τροχαία τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα

Όταν η χαρά της γιορτής μετατρέπεται σε εφιάλτη.

Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό.

Τρεις άνθρωποι την ημέρα έχαναν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα, όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ!

Οι καταγραφές των αξιωματικών της Τροχαίας είναι τραγικές καθώς από τα στοιχεία προκύπτει ότι η τραγωδία συνετελέσθη σε τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν στους δρόμους όλης της χώρας, το δεκαήμερο από τις 22 Απριλίου έως και το μεσημέρι

της Τρίτης του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, 33 άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή επί τόπου, 40 υπέστησαν βαρείς έως βαρύτατους τραυματισμούς και άλλοι 389 ελπίζουν ότι θα ξεπεράσουν το δράμα καθώς βγήκαν τραυματισμένοι ελαφρύτερα.

ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΤΑ

Στη λίστα των νεκρών και των τραυματιών προστέθηκαν, απόγευμα της Τετάρτης του Πάσχα άλλοι δύο άτυχοι άνθρωποι και δύο τραυματίες, αποτέλεσμα του τραγικού δυστυχήματος, που έγινε στην Κινέττα, και όπου ενεπλάκησαν τρεις νταλίκες η μία από τις οποίες εμβόλισε ΙΧΕ με τα γνωστά αποτελέσματα.

Ιδιαίτερα βαρύς ήταν ο φόρος αίματος σ αυτή την άσκοπη αιματοχυσία των ημερών, νέων ανθρώπων. Σημειώνεται ότι σε δύο τροχαία στην Κομοτηνή και τη Θεσσαλονίκη, μέσα σε συνεχή χαλαζόπτωση, έχασαν τη ζωή τους νέοι και νέες.

ΝΕΚΡΕΣ ΔΥΟ 24ΧΡΟΝΕΣ-ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ

Στην πρώτη περίπτωση, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις κοπέλες και κινούταν στην περιοχή Παραδείσου-Τοξοτών, στην περιοχή της γέφυρας του Νέστου, στα όρια των νομών Καβάλας και Ξάνθης, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών, προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω σε όχημα, ο οδηγός του οποίου είχε χάσει τον έλεγχο και το είχε ακινητοποιήσει στη μέση του δρόμου!

Από την πρόσκρουση σκοτώθηκε επί τόπου η 24χρονη οδηγός και η λίγο αργότερα ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο και η συνομήλικη συνοδηγός της. Ελαφρύτερα τραυματίστηκαν οι δύο συνεπιβάτιδες τους, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Ένα 20χρονο παλληκάρι έχασε τη ζωή του στο 1ο χλμ της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανίων – Πορταριάς Χαλκιδικής, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε πάνω σε δέντρο.

Ενώ αναμένεται η επίσημη ανάλυση του δράματος των τροχών, τα στοιχεία δείχνουν άλλη μια φορά ότι οι κύριες αιτίες που οδήγησαν στο ξεκλήρισμα οικογενειών ήταν η ταχύτητα, η κατανάλωση οινοπνεύματος, η παραβίαση προτεραιότητας, τα αντικανονικά προσπεράσματα, η ταχύτητα υπο δύσκολες καιρικές συνθήκες και βέβαια και η άθλια κατάσταση των δρόμων σε κάποιες περιπτώσεις.

ΟΙ 140.000 ΝΕΚΡΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ

Όπως θα το έλεγε και ο δημοφιλής Ιαβέρης, ο οδηγός αγώνων αυτοκινήτου, οι απολογισμοί του δράματος μοιάζουν ίδιες σαν να πέφτει κάθε μέρα σε κατοικημένη περιοχή ένα μικρό αεροσκάφος της αεροπλοΐας με 20 επιβάτες.
Και οι αιτίες κατά τον ίδιο: «Οι τραγικοί δρόμοι και οι επικίνδυνοι οδηγοί, που σε συνδυασμό με την άγνοια και την αδιαφορία οδηγούν σε ένα εγκληματικό αποτέλεσμα. Στα 60 τελευταία χρόνια με τους τροχούς έχασαν τη ζωή τους 140.000 άνθρωποι!»

Keywords
Τυχαία Θέματα