Καρδίτσα: Στην εντατική 3χρονη από βίαιο χτύπημα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε ομαλή κατάσταση βρίσκεται πλέον η υγεία ενός τρίχρονου κοριτσιού που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων της Αθήνας ύστερα από ρήξη εντέρου που υπέστη και χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση.

Η μικρή, που έχει γεννηθεί στον Τύρναβο και ζει με την εικασάχρονη μητέρα της στους Σοφάδες Καρδίτσας, φαίνεται να κακοποιήθηκε από αγνώστους προς το παρόν και η υπόθεση ερευνάται από τις Αρχές της πόλης.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καρδίτσας με έντονους

πόνους στην κοιλιά και συμπτώματα περιτονίτιδας αλλά άμεσα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Λάρισας. Εκεί διαπιστώθηκε πως οι πόνοι προήλθαν από τραυματισμό και όχι από παθολογικά αίτια και οι γιατροί προχώρησαν σε επέμβαση.

Η μικρή παρακολουθείται πλέον στο Νοσοκομείο της Αθήνας λόγω έλλειψης Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων στη Θεσσαλία για προληπτικούς λόγους.

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας που συνέλαβε τη μητέρα του κοριτσιού με την κατηγορία έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και ερευνά το περιβάλλον για να δουν πώς τραυματίσθηκε το τρίχρονο κορίτσι.

Το άρθρο Καρδίτσα: Στην εντατική 3χρονη από βίαιο χτύπημα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα