Ισοπαλία για Πανιώνιο και Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη (2-2)

Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν στη Νέα Σμύρνη Πανιώνιος και Ολυμπιακός. Ο Πανιώνιος που είχε προηγηθεί με 2-0 των «ερυθρολεύκων» είχε πιστέψει στη νίκη και στους τρεις πολύτιμους βαθμούς που θα του έδινε, όμως δεν είχε υπολογίσει τον Τσόρι Ντομίνγκες ο οποίος μπήκε ως αλλαγή

στο παιχνίδι και άλλαξε τον Ολυμπιακό που ισοφάρισε σε 2-2.

Το σκορ άνοιξε για τον Πανιώνιο ο Κολοβός στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης για να διπλασιάσει τα τέρματα των «κυανερύθρων» ο Μπουμάλ στο 56΄. Ο Τσόρι όμως είχε διαφορετική άποψη για την ροή του παιχνιδιού και το έδειξε κατευθύνοντας τους συμπαίκτες του με μαεστρία που είχε ως αποτέλεσμα να μειώσουν το σκορ με τον Μήτρογλου στο 66΄και δύο λεπτά αργότερα (68΄) ο ίδιος πέτυχε το γκολ που σφράγισε το αποτέλεσμα του αγώνα.

Διαιτητής: Στ.Μάνταλος

Κίτρινες: Παπαδόπουλος – Ελαμπντελαουί

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ.Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (78΄ Σιώπης), Χατζηισαϊας, Φούντας, Κολοβός (71΄ Καθάριος), Μπακασέτας (61΄ Γιάννου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Β.Περέιρα): Μέγιερι, Ελαμπντελαουί, Μποτία (45΄+1 Ντομίνγκες), Σαντάνα, Γιαννούλης, Κασάμι, Μιλιβόγιεβιτς, Ντουρμάζ (57΄ Μπενίτες), Φουστέρ (72΄ Ντοσεβί), Φορτούνης, Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα