Ηράκλειο: Ληστές έστησαν ενέδρα σε επιχειρηματία και τον ξυλοκόπησαν

Τρεις άγνωστοι δράστες έστησαν ενέδρα σε έναν 43χρονο επιχειρηματία, ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ, στην Εθνική Οδό Ασημίου - Στερνών στο Χάρακα Ηρακλείου, προκειμένου να τον ληστέψουν.

Πιο συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας την ώρα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητό του με προορισμό το σπίτι του δέχτηκε επίθεση από ληστές, οι οποίοι του έστησαν καρτέρι μπλοκάροντάς του το δρόμο με το αυτοκίνητό τους.

Τότε οι τρεις δράστης έσπασαν το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού και μπήκαν μέσα και με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν τον 43χρονο και τον έβγαλαν με τη βία έξω από το όχημα. Οι

αδίστακτοι ληστές αφού τον «ξυλοκόπησαν», χτυπώντας τον σε διάφορα σημεία του σώματός, του πήραν τις εισπράξεις ύψους 2.500 ευρώ, μία αλυσίδα για το λαιμό, δύο κινητά τηλέφωνα, τα κλειδιά του οχήματος, του σπιτιού και της επιχείρησής που διατηρεί κι έφυγαν με το ίδιο αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι τρεις δράστες, τον παρακολουθούσαν για μέρες, ενώ ο 43χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με μώλωπες και τραύματα σε πολλά μέρη του σώματός του.

Keywords
Τυχαία Θέματα