Η «μάχη» αρχίζει απόψε στο ΣΕΦ

Ξεκινούν σήμερα στο ΣΕΦ (22:00) οι μεγάλες... μάχες των τελικών των «αιωνίων» της Α1, με τον γηπεδούχο Ολυμπιακό να προέρχεται από την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης της Ευρωλίγκα στην Κωνσταντινούπολη και τον περσινό πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό να θέλει να υπερασπιστεί το στέμμα του.

Οι «ερυθρόλευκοι» με όπλο το πλεονέκτημα της έδρας, θέλουν να εκθρονίσουν

τον Παναθηναϊκό από την Ελλάδα, ψάχνοντας την πρώτη νίκη στη σειρά που θα τους δώσει το προβάδισμα, κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Οι Πειραιώτες θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από 15 χρόνια, τεράστιο διάστημα για μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό κάθε χρόνο.

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Έισι Λο, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, "ενθύμιο" του ημιτελικού του final 4 με την Μπαρτσελόνα.

Από την άλλη, οι «πράσινοι» οι οποίοι γύρισαν με... άδεια χέρια από το final 4 της Κωνσταντινούπολης, αφού υποχρεώθηκαν να παραδώσουν το ευρωπαϊκό στέμμα στον Ολυμπιακό, δεν θέλουν να επαναλάβουν το ίδιο και με τον τίτλο στην Ελλάδα.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες του "ετοιμοπόλεμους" για την αποψινή... μάχη στο ΣΕΦ..

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Αναστόπουλος, Φούφης και Αφεντουλίδης, ενώ η δεύτερη αναμέτρηση της σειράς θα γίνει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (21:45).

Keywords
Τυχαία Θέματα