Η ανθρώπινη πλευρά του Πάμπλο Γκαρσία

Η ζωή ενός 11χρονου κοριτσιού ταρακουνήθηκε από το σοκ που προκαλεί ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Η Θεοδώρα διαγνώστηκε με όγκο στο συκώτι και τις τελευταίες δύο εβδομάδες νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο περιμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων που μπορεί να κρίνουν το μέλλον της.

Η μικρή Θεοδώρα εξέφρασε την επιθυμία να γνωρίσει τον Πάμπλο Γκαρσία και να βγει μια φωτογραφία μαζί του.

Η οικογένειά της,

απευθύνθηκε στον ΠΑΟΚ προκειμένου να πάει ο Ουρουγουανός και να δει τη μικρή, στο νοσοκομείο. Μια τέτοια κίνηση – σύμφωνα με τους γιατρούς – θα ήταν κομβικής σημασίας για την εύθραυστη ψυχολογία της, αλλά και της μητέρας της, της Ρίας.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣΟΚ, ανταποκρίθηκε με χαρά στο αίτημα και μετά την προπόνηση της Πέμπτης (12/09) βρέθηκε στο Ιπποκράτειο και συνάντησε τη Θεοδώρα.

Τη σκηνή την περιγράφει καλύτερα η μητέρα της: «Το χαμόγελο που είδα στο παιδί μου, αυτό που φτάνει μέχρι τ’ αυτιά κι αναρωτιέσαι «το ζω;», «είναι αλήθεια;», αυτό δεν πληρώνεται με τίποτα. Έλαμπαν τα μάτια της. Το μόνο που θέλω είναι να βλέπω τον παιδί μου χαρούμενο, όταν είναι σε ένα περιβάλλον που απαγορεύεται να βγει ακόμα και στο διάδρομο του νοσοκομείου και πρέπει να είναι μέσα στο δωμάτιο».

Η ίδια η Θεοδώρα ήταν ακόμα ζαλισμένη από την εμπειρία της συνάντησης με το είδωλό της και δυσκολευόταν να εκφράσει τα συναισθήματά της. «Δεν ήξερα τίποτα», μας είπε και συνέχισε: «Ηταν κατι διαφορετικό για μένα. Δεν το περίμενα. Χάρηκα πολύ γιατί από την περασμένη σεζόν ήθελα να πάω να τον δω, αλλά ήταν δύσκολο γιατί δε μένουμε στη Θεσσαλονίκη κι επειδή λόγω των δακρυγόνων μπορεί να πάθαινα κάτι. Ευχαριστώ πολύ τον Πάμπλο Γκαρσία που ήρθε εδώ και μόλις βγω από το νοσοκομείο και μπορέσω θέλω να πάω να τον δω και στο γήπεδο».

Στην ερώτηση γιατί τον Πάμπλο Γκαρσία, η Θεοδώρα απάντησε με τη χαρακτηριστική παιδική απλότητα «Μου αρέσει ο χαρακτήρας του και το πώς παίζει», ενώ… αποκάλυψε και την υπόσχεση του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή: «Μου είπε ότι θα πάμε μαζί στη σουίτα του ΠΑΟΚ να δούμε ένα παιχνίδι».

Πηγή και φωτογραφία: paokfc.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα