Πόπη Τσαπανίδου: Έχει ομορφύνει και μικρύνει επικίνδυνα!

Από την Άννα Τσιάλτα

Ξεκινάει και το νέο πρόγραμμα του Star κι έστειλαν και τα σχετικά δελτία Τύπου για τις παλιές και νέες εκπομπές του καναλιού. Και μέσα σε αυτά που έστειλαν πέφτει το μάτι μου πάνω σε μία 30χρονη -με τη βία και μεταξύ μας έχω κόψει και πολύ από την ζήλεια μου- μελαχρινή κοπέλα με το τεράστιο χαμόγελο colgate. Κι έμεινα να απορώ ποια είναι τούτη η σέξι παρουσιάστρια και πού ήταν τόσο καιρό χαμένη. Και τι να δω... Συνειδητοποιώ ότι πρόκειται για την Πόπη Τσαπανίδου.

Κούκλα λέμε στη φωτογραφία,

όχι ότι δεν είναι και στην πραγματικότητα. Η γοητευτική και σέξι παρουσιάστρια -γιατί είναι πολύ σέξι, αν και δεν τον αποδέχεται τον όρο, αλλά δεν πειράζει εμείς το λέμε- έχει πρόσωπο που φυσάει! Αλλά ένα ρετουσάκι το έχει φάει, να τα λέμε κι αυτά, όχι πολύ όμως!!! Άλλωστε επίσημη φωτό είναι, κάτι έπρεπε να γίνει! Τουλάχιστον δεν είναι το κραυγαλέο, μιας και έχω δει και πολύυυυυυ χειρότερα. (θυμάστε, κατά καιρούς τα έχουμε συζητήσει μεταξύ μας)!

Και στην τελική μπορεί να φταίει ο έρωτας ή η τρομερή κρέμα που διαφημίζει… (σας την έφερα, εγώ κακό λόγο για την Τσαπανίδου δεν θα πω)… Φταίει ο έρωτας που η Πόπη έχει ομορφύνει κι έχει μικρύνει επικίνδυνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα