Φρικιαστικό βίντεο:Τον πυρπόλησε για την ουρά στο νοσοκομείο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα φρικιαστικό βίντεο κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός θαλάμου στο Αμερικανικό Νοσοκομείο των Τιράνων. Ο λόγος για τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης ενός 57χρονου Αλβανού εις βάρος ενός 38χρονου ομοεθνούς του, επειδή νωρίτερα είχαν τσακωθεί για την ουρά στο μηχάνημα της αιμοκάθαρσης.

Το εν λόγω βίντεο αρχίζει με τον 57χρονο Lefter Canaj, να βαδίζει ήρεμα μέσα στον θάλαμο όπου βρίσκονται τέσσερις ασθενείς και να βγάζει

το καπάκι από το μπουκάλι με τη βενζίνη που κρατάει στο χέρι του. Κατόπιν, περιλούζει με το εύφλεκτο υγρό τον Dashamir Saraci (τον ασθενή με τον οποίο είχε διαπληκτιστεί) ο οποίος είναι συνδεδεμένος στο μηχάνημα. Εκείνος, συνειδητοποιώντας τι πάει να κάνει ο μεσήλικος Αλβανός, προσπαθεί να τον σταματήσει, ωστόσο δεν τα καταφέρνει με αποτέλεσμα ο Canaj να του βάζει φωτιά. Λίγες στιγμές αργότερα το δωμάτιο έχει τυλιχτεί στις φλόγες.

Η επίθεση προκάλεσε τον θάνατο τριών ατόμων, του ίδιου του δράστη και δύο 55χρονων γυναικών, οι οποίες υποβάλλονταν εκείνη την ώρα σε θεραπεία. Ο Saraci, ο οποίος ήταν ο αρχικός στόχος της επίθεσης, δεν πέθανε αλλά έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα και δίνει ακόμα μάχη για τη ζωή.

Το άρθρο Φρικιαστικό βίντεο:Τον πυρπόλησε για την ουρά στο νοσοκομείο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα