Τραμπ : Ο Πούτιν αποκαλεί «αράπη» τον Ομπάμα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

«Ξαναχτύπησε» ο Ντόναλντ Τράμπ αναφερόμενος αυτή την φορά στην γνώμη των ξένων ηγετών για τον Μπάρακ Ομπάμα.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την Προεδρία των ΗΠΑ, Ν.Τράμπ δήλωσε κατά την διάρκεια πρόσφατης ομιλίας του, πως ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, δεν σέβεται καθόλου τον Αμερικανό ομόλογό του, ενώ χρησιμοποιεί ρατσιστικά προσωνύμια όταν μιλάει για εκείνον. Στην ίδια ομιλία προέτρεψε την Ρωσία

να χακάρει όπως είπε τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς της Χίλαρι Κλίντον και να τους δημοσιοποιήσει.

Τα λόγια του ίδιου του Τράμπ είναι χαρακτηριστικά, για την ακρότητα των απόψεων του, καθώς υποστήριξε : «Σοκαρίστηκα όταν τον άκουσα να τον χαρακτηρίζει με την λέξη από -Ν. Ξέρετε για ποια λέξη μιλάω», είπε ο κ. Τραμπ και συνέχισε, «Πρώτον, δεν τον συμπαθεί και δεύτερον, ούτε καν τον σέβεται. Νομίζω ότι θα σέβεται τον πρόεδρό σας εάν εκλεγώ εγώ και ελπίζω να με συμπαθήσει».

Ταυτόχρονα η προτροπή προς τους Ρώσους που τους κάλεσε να χακάρουν τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς της Χίλαρι Κλίντον , έρχεται σε πλήρη αντίθεση προς την πρόσφατη επίσημη ανακοίνωση του ρεπουμπλικανικού κόμματος, που καταδίκασε την παραβίαση των λογαριασμών email στελεχών του δημοκρατικού κόμματος. Σημειώνεται ότι η Χίλαρι Κλίντον είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν ότι εξαφάνισε σωρεία emal , που υπήρχαν σε ιδιωτικό server ώστε να μην γίνουν γνωστά απόρρητα μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

«Ρωσία, αν ακούς, ελπίζω να βρεις τα 30.000 εξαφανισμένα email», κατέληξε ο Τραμπ.

Το άρθρο Τραμπ : Ο Πούτιν αποκαλεί «αράπη» τον Ομπάμα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα