«Εξαιρετικά κρίσιμη» η κατάσταση του Σούμι

Δραματικές ώρες περνά η οικογένεια και οι εκατομμύρια θαυμαστές του Μίκαελ Σουμάχερ, που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Γαλλίας. Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο Γερμανός πρώην πιλότος της Φόρμουλα 1, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε χθες ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις, σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν.

Οι γιατροί που τον παρακολουθούν, τόνισαν ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα να πουν οτιδήποτε για το αποτέλεσμα. Ο Σουμάχερ βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, ενώ οι γιατροί προσπαθούν να μειώσουν

την πίεση στον εγκέφαλό του. Οι ίδιοι διέψευσαν τις αναφορές γαλλικών μέσων ενημέρωσης για δεύτερη χειρουργική επέμβαση, διευκρινίζοντας ότι ο Σουμάχερ υποβλήθηκε σε μόνο μία, καθώς και ότι δεν προγραμματίζουν νέα επέμβαση.

Η χθεσινή (29/12) νευροχειρουργική επέμβαση μείωσε μεν το αιμάτωμα, αλλά αποκάλυψε διάφορα διμερή τραύματα. Παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας και σε κρίσιμη κατάσταση, πρόσθεσαν οι γιατροί.

Αυτή τη στιγμή οι γιατροί προσπαθούν να διατηρήσουν τη θερμοκρασία του σώματός του μεταξύ των 34 και 35 βαθμών, καθώς και το οξυγόνο στον εγκέφαλό του.

«Εργαζόμαστε ώρα με την ώρα και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε», πρόσθεσαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα