Εγγυημένη χαλάρωση με ένα μπάνιο γεμάτο λεβάντα!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Της Ευτυχίας Παπούλια

Λίγο μητέρα, λίγο σύντροφος αλλά πολύ εργαζόμενη, η γυναίκα της εποχής δεν έχει χρόνο για τον εαυτό της. Το ηθικό σε χαμηλά επίπεδα, η αυτοπεποίθηση έχει πάρει κι αυτή την κατιούσα αλλά μια γυναίκα δεν τα παρατά ποτέ προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες των αγαπημένων της. Έτσι, στο λιγοστό ελεύθερο χρόνο της, θα μείνει σπίτι να φροντίσει για την καθαριότητα αφήνοντας ανοιχτή την τηλεόραση να τη διασκεδάζει! Τι λέτε, δεν τα κλείνετε όλα για λίγο;

Το μόνο που πρέπει να προμηθευτείτε από την αγορά,

είναι ένα από τα πολλά αιθέρια έλαια που κυκλοφορούν και είναι ιδιαίτερα οικονομικά. Θαυματουργό όμως είναι το έλαιο της λεβάντας, από τα πιο δημοφιλή αν θέλετε να διώξετε από πάνω σας το άγχος, το στρες και κάθε αρνητική σκέψη! Η λεβάντα ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα, επουλώνει τις πληγές και υπόσχεται τον πιο ήσυχο ύπνο αφήνοντας στα σεντόνια σας ένα υπέροχο διακριτικό άρωμα!

Πριν ετοιμάσετε το έλαιο σας βάλτε μια μικρή ποσότητα στον καρπό σας και αφήστε το σημείο αυτό για 24 περίπου ώρες ώστε να αποκλείσετε το ενδεχόμενο κάποιας αλλεργίας στο συγκεκριμένο έλαιο. Αν είναι όλα καλά, ανακατεύετε το έλαιο σε κάτι από αυτά: γάλα, καστορέλαιο, άλατα μπάνιου ή στο αφρόλουτρο που ήδη υπάρχει στο μπάνιο σας.

Η μυρωδιά του θα σας μεθύσει και δεν υπάρχει περίπτωση να το αναβάλλετε! Ανοίξτε το νερό, αφήστε το να τρέξει και ρίξτε το έλαιο σας. Για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση, βάλτε ένα ποτήρι κρασί, ανάψτε ένα από τα παρατημένα κεριά που κοσμούν τα ράφια σας και γδυθείτε! Με λίγη κλασσική μουσική το μόνο που σας εύχομαι είναι «καλό ταξίδι» στη χαλάρωση!

Το άρθρο Εγγυημένη χαλάρωση με ένα μπάνιο γεμάτο λεβάντα! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα