Ελλάδα-Βοσνία 1-1 εν μέσω φωτοβολίδων και έντασης (Video + Photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ισόπαλες με σκορ 1-1 ήρθαν Ελλάδα και Βοσνία/Ερζεγοβίνη, σε ένα ματς στο οποίο κυριάρχησαν οι εντάσεις, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στην εξέδρα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, βρισκόταν πίσω στο σκορ για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Το γκολ των Βόσνιων ήρθε στο 32′, όταν μετά από εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πιάνιτς, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι της εστίας και στη συνέχεια

στην πλάτη του Καρνέζη, για να καταλήξει στα δίχτυα.

Οι Βόσνιοι οπαδοί ήταν διαρκώς προκλητικοί, πετώντας, μάλιστα, φωτοβολίδες στην κερκίδα των Ελλήνων, προκαλώντας και την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα μετά το γκολ της ομάδας τους.

Κατά το πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα υπήρξε «άτονη», με εμφανή τα προβλήματα στο κέντρο της άμυνας αλλά και στην ανάπτυξη. Η μοναδική ευκαιρία για την «γαλανόλευκη» ήρθε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου με τον Μήτρογλου να μην καταφέρνει να τελειώσει την φάση όπως θα έπρεπε.Στο δεύτερο ημίχρονο, η εθνική μας συνέχισε να πέφτει σε εύκολα λάθη, δείχνοντας όμως δυνατότητα να ανεβάσει στροφές και στο 55′ είχε δοκάρι μετά από σουτ του Φορτούνη.Η Βοσνία σημείωσε μία σημαντική ευκαιρία με τον Τζέκο στο 67′ με τον Καρνέζη να μπλοκάρει σε κλειστή γωνία, ενώ άλλη μία μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Μήτρογλου στο 73, από το κέντρο της περιοχής.

Το γεγονός που σημάδεψε τον αγώνα ήταν η «κοκορομαχία» μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων στο 77′, όταν ο Τζέκο εκνευρισμένος μετά από μαρκάρισμα του Παπασταθόπουλου, κατέβασε το σορτσάκι του έλληνα ποδοσφαιριστή, δεχόμενος βροχή αντικειμένων. Οι παίκτες μαζεύτηκαν στο κόρνερ, με τον Παπαδόπουλο να ρίχνει κουτουλιά στον Χαΐροβιτς και να βλέπει την κόκκινη κάρτα, ενώ δεύτερη κίτρινη αντίκρισε και ο Τζέκο, για την παραπάνω ενέργειά του, αποχωρώντας από το παιχνίδι.

Έτσι οι δύο ομάδες συνέχισαν με 10 παίκτες για τον υπόλοιπο αγώνα. Τα 5 λεπτά καθυστερήσεων που έδειξε ο τέταρτος διαιτητής απεδείχθησαν λυτρωτικά για την Ελλάδα, καθώς ο Τζαβέλας, με τρομερό σουτ, χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Σκίμπε στο τελευταίο λεπτό!

#WCQ#EuropeanQualifiers#GREBIH Amazing Grecce 1-1 pic.twitter.com/bGDgteEwZQ

— Loboz Marcin (@LobozMarcin) November 13, 2016

Στις εξέδρες του «Καραϊσκάκης» και ο Αλέξης Τσίπρας

Στην εξέδρα του «Γ. Καραϊσκάκης» επέλεξε να βρεθεί ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας για να παρακολουθήσει τον αγώνα της εθνικής μας ενάντια στην Βοσνία.

Το άρθρο Ελλάδα-Βοσνία 1-1 εν μέσω φωτοβολίδων και έντασης (Video + Photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα