Εκτός προολυμπιακού τουρνουά ο Παπανικολάου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

Άσχημα τα νέα με το καλημέρα για την εθνική ομάδα μπάσκετ. Ο Κώστας Παπανικολάου θα μείνει εκτός του προολυμπιακού που θα διεξαχθεί από τις 4-9 Ιουλίου στο Τορίνο λόγω τραυματισμού, αφού έχει υποστεί οστικό οίδημα στον αστράγαλο! Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης λόγω ενοχλήσεων που ένιωθε, έδειξαν ότι το μέγεθος της ζημιάς είναι τέτοιο που δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί.

Αυτό προέκυψε κατόπιν

της σχετικής ενημέρωσης που υπήρξε προς την ΕΟΚ και τον προπονητή της Εθνικής, Φώτη Κατσικάρη. Ετσι, αποφασίστηκε η οριστική του απουσία του Κώστα Παπανικολάου και ο αποκλεισμός του από την αποστολή, στην οποία πλέον συνεχίζουν για την προετοιμασία 15 παίκτες.

Όλα αυτά, ενώ έχει ήδη αποκλειστεί λόγω τραυματισμού ο Γιώργος Πρίντεζης και ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν ξέρει αν θα έχει οριστικά στη διάθεσή του και τον Γιάννη Αντεντοκούμπο, η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί σήμερα ή το αργότερο αύριο και δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο, αλλά και από την ομάδα του, τους Μιλγουόκι. Η επιθυμία του παίκτη ν’ αγωνιστεί με τη γαλανόλευκη είναι δεδομένη και περί αυτού θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας να του ανάψουν το πράσινο φως για τη συμμετοχή του στο προολυμπιακό. κάτι που θα αποφασιστεί τις επόμενες ώρες. Οι πρώτες πληροφορίες από το Μιλγουόκι δεν είναι και οι πλέον ενθαρρυντικές, ενώ τα ΜΜΕ που ασχολούνται με τους Μπακς κάνουν λόγο για «αβέβαιη συμμετοχή του Greek Freak» στο προολυμπιακό τουρνουά, αν και θα γίνει προσπάθεια μέχρι τέλους να πειστούν και να του δώσουν άδεια.

Το άρθρο Εκτός προολυμπιακού τουρνουά ο Παπανικολάου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα