Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης – Άγνωστη παραβίασε την ασφάλεια

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Συναγερμός έχει σημάνει αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, μετά την απειλή για επιβάτη που δεν πέρασε έλεγχο ασφαλείας.

Οι τελευταίες πληροφορίες που επικαλείται το περιοδικό FOCUS μιλούν για μια γυναίκα η οποία φέρεται να έχει εκρηκτικά και η οποία εξαφανίστηκε μέσα στο πλήθος όταν έφτασε σε σημείο όπου γίνονται έλεγχοι ασφαλείας. Ωστόσο πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Bild κάνουν λόγο απλά για μια γυναίκα χωρίς

να κάνουν αναφορά σε εκρηκτικά στην κατοχή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες γερμανικών ΜΜΕ ήδη εκκενωθεί αρκετοί τερματικοί σταθμοί.

«Όλοι οι επισκέπτες καλούνται να φύγουν από το κτήριο άμεσα. Εκκενώνονται οι όροφοι 1 και 2 του τερματικού σταθμού» είναι το μήνυμα που ακούγεται συνεχώς από τα μεγάφωνα του σταθμού.

Στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης βρίσκεται αυτή την ώρα και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου, που μεταφέρει, μέσω ανάρτησης στο facebook, την κατάσταση που επικρατεί:

«Βρίσκομαι μαζί με πολλούς άλλους στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Όλα έχουν νεκρώσει. Μας έχουν σταματήσει και μας επιστρέφουν πίσω, σε έναν υπαίθριο, ασφαλή χώρο, εκτός αεροδρομίου. Το ίδιο το αεροδρόμιο έχει εκκενωθεί. Ο κόσμος κλαίει μαζικά. Τίποτα ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά οι ένστολοι κάνουν λόγο για κάποιον πιθανό βομβιστή. Είναι συγκλονιστικός αυτός ο συλλογικός φόβος που έχει ποτίσει την ατμόσφαιρα. Αυτές οι ρωγμές, οι ασταμάτητες φωνές, το ποδοβολητό, τα έντρομα βλέμματα όλων! Αυτή η διάβρωση της καθημερινής μας πρακτικής! Ελπίζουμε απλά να είναι ένας προληπτικός έλεγχος».

Το άρθρο Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης – Άγνωστη παραβίασε την ασφάλεια εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα