«Δε με ήθελε λόγω του αδερφού μου»

Ο Σίτο Ριέρα θυμήθηκε το καλοκαίρι του 2012 όταν το όνομά του είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό, με τον Ισπανό να λέει ότι δε φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα επειδή ο Βαλβέρδε δεν είχε καλές σχέσεις με τον αδερφό του, Άλμπερτ.

Στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε ως παίκτης της Σλασκ Βρότσλαβ, ο Σίτο Ριέρα μίλησε για το καλοκαίρι

που υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό.

Απ' ότι φαίνεται όμως δεν θυμάται και με τον καλύτερο τρόπο το... φλερτ που υπήρξε από τους ερυθρόλευκους, λέγοντας ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που δεν τα πήγαινε καλά με τον αδερφό του, Άλμπερτ, δεν ήθελε άλλον... Ριέρα.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ύστερα από τη δεύτερη σεζόν μου στην Ελλάδα, είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό. Προπονητής ήταν ο Ισπανός, Ερνέστο Βαλβέρδε, που δεν είχε ωστόσο τις καλύτερες σχέσεις με τον αδερφό μου, Άλμπερτ Ριέρα. Ίσως να σκέφτηκε ότι είχα με τον αδερφό μου τον ίδιο χαρακτήρα και αποφάσισε ότι ένας Ριέρα στην ομάδα είναι αρκετός γι' αυτόν.

Ο αδερφός μου είναι σπουδαίο άτομο, αλλά και δυνατός χαρακτήρας. Σε κάποιους προπονητές, όταν χάνουν τον έλεγχο στην ομάδα τους, δεν τους αρέσει αυτό. Ο Άλμπερτ συνεργάστηκε με τον Βαλβέρδε και στην Εσπανιόλ κι η κατάσταση ήταν ίδια. Εγώ όμως, είμαι διαφορετικός».

Keywords
Τυχαία Θέματα