Ασύλληπτοι παραμένουν οι δράστες του ξυλοδαρμού του διοικητή της τροχαίας Αθηνών

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία για την ταυτότητα των υπευθύνων για τον ξυλοδαρμό του Διοικητή της τροχαίας Αθηνών Γιώργου Διαμαντόπουλου.

Ο Διοικητής, αναμένεται σήμερα Τετάρτη να λάβει εξιτήριο από το 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Καθώς από τις ιατρικές εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κάποιο σοβαρό κίνδυνο η υγεία του.

Αιχμηρή ανακοίνωση της ομοσπονδίας αστυνομικών κατά της κυβέρνησης

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία

αστυνομικών επιτίθεται στην κυβέρνηση για την κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της :

«Δυστυχώς, για άλλη μια φορά αναγκαζόμαστε να επισημάνουμε -σε πείσμα των όσων κατά καιρούς διακηρύσσονται στερεοτύπως από διάφορους κυβερνητικούς αξιωματούχους- την αδυναμία της πολιτείας να απομονώσει τους θύλακες βίας και ανομίας που δρουν στη συγκεκριμένη περιοχή, οργανώνοντας και εξαπολύοντας επιθέσεις είτε κατά αστυνομικών δυνάμεων, οχημάτων και εγκαταστάσεων είτε κατά πολιτικών στόχων (προσώπων, κτιρίων, δημοσίων οχημάτων κλπ)», ενώ συνεχίζει τονίζοντας, » Καλούμε την Κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα: α) να καταδικάσουν απερίφραστα την άνανδρη εγκληματική ενέργεια που είχε ως αποτέλεσμα τον επικίνδυνο τραυματισμό του συναδέλφου μας και β) να συμβάλουν χωρίς τις ανέξοδες αντιπαραθέσεις στην ενίσχυση των λειτουργιών της Ελληνικής Αστυνομίας και στη θωράκιση των δημοσίων λειτουργών της ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις προκλήσεις που δέχεται τόσο η ίδια όσο και η ελληνική κοινωνία στο σύνολό της από κάθε επίδοξο υπονομευτή της κοινωνικής ειρήνης».

Επίσκεψη του Ν. Τόσκα στο νοσοκομείο

Τον Διοικητή της Τροχαία Αθηνών επισκέφθηκε στον νοσοκομείο και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ Νίκος Τόσκας ο οποίος καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση , ενώ γνωστοποίησε ότι η αστυνομία διεξάγει έρευνες, για την ανεύρεση και την σύλληψη των δραστών.

Το άρθρο Ασύλληπτοι παραμένουν οι δράστες του ξυλοδαρμού του διοικητή της τροχαίας Αθηνών εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα