«Έκλεισε στόματα» ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με καρδιά πρωταθλητή απόψε, φεύγοντας με το χρυσό τρίποντο από το άδειο ΟΑΚΑ, με τους φιλοξενούμενους να δίνουν απάντηση σε όσους τους είχαν ξεγραμμένους πριν το ματς. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής, ρίχνοντας στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα την ομάδα του Παναθηναϊκού. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι

πήρε τεράστια εκτός έδρας νίκη, επικρατώντας των «πράσινων» με 0-2.
Ο Λίνο με εκτέλεση πέναλτι στο 50’ έδωσε προβάδισμα στο «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ ο Σαλπιγγίδης με προβολή από κοντά, σφράγισε την πολύτιμη νίκη για τους φιλοξενούμενους (84’). Οι γηπεδούχοι επηρεασμένοι από τη ψυχρολουσία των δύο γκολ του ΠΑΟΚ, αλλά και από το άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, δεν κατάφεραν να σκοράρουν ούτε από τα έντεκα μέτρα, με τον Χριστοδουλόπουλο στις καθυστερήσεις του ματς να νικιέται από τον Χαλκιά στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Γκαρσία.
Έπειτα από αυτήν την ήττα το «τριφύλλι» έπεσε μετά από πολύ καιρό από την κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο ΠΑΟΚ που δείχνει να «καπαρώνει» την τρίτη θέση, ξέφυγε τέσσερις βαθμούς από την τέταρτη ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα