Έφθασε η μεγάλη στιγμή

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για το final 4 της Ευρωλίγκα στην Κωνσταντινούπολη, το παρών έδωσαν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων, δηλώνοντας πως μοναδικός τους στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Από τον Ολυμπιακό μίλησαν στους 300 και πλέον εκπροσώπους του Τύπου οι Ντούσαν Ίβκοβιτς και Βασίλης Σπανούλης, ενώ από το «τριφύλλι» έδωσαν το παρών οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρης Διαμαντίδης.

Για την Μπαρτσελόνα έκαναν δηλώσεις οι Τσάβι Πασκουάλ και Έραζεμ Λόρμπεκ, ενώ τέλος από την ΤΣΣΚΑ

μίλησαν οι Αντρέι Κιριλένκο και Γιόνας Καζλάουσκας.

Γιόνας Καζλάουσκας: Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι μετά από χρόνια και πάλι εδώ. Είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το τρόπαιο.

Τσάβι Πασκουάλ: Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι για εμάς, έχουν φοβερά έμπειρο προπονητή και παίκτες με φυσικά προσόντα και αρκετό ταλέντο. Θα δούμε αύριο τι θα γίνει.

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Θέλω να ευχαριστήσω την Ευρωλίγκα για μια εκπληκτική διοργάνωση για ακόμη μια χρονιά. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο, γι’ αυτό βρισκόμαστε εδώ. Παίζουμε με έναν εξαιρετικό αντίπαλο όπως η Μπαρτσελόνα. Θα είναι μια μεγάλη εμπειρία για εμάς.

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Είμαι σίγουρος πως θα είναι σπουδαίο Final Four. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς και ευχαρίστηση που είμαστε εδώ.

Αντρέι Κιριλένκο: Αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ. Κάναμε φοβερή δουλειά όλη τη χρονιά και θέλουμε το ίδιο τρόπαιο. Αλλά νομίζω πως όλες οι ομάδες είναι εδώ το αξίζουν εξίσου.

Δημήτρης Διαμαντίδης: Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ να ευχαριστηθεί το θέαμα και ο κόσμος είναι για δεύτερη σερί χρονιά που ερχόμαστε να βρούμε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που θα μας βάλει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέσα στο παιχνίδι και να πάρουμε την πρόκριση.

Βασίλης Σπανούλης: Είναι μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε εδώ, ήταν δύσκολος ο δρόμος, αλλά αξίζαμε να φτάσουμε ως εδώ. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για το καλύτερο απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα. Έχει εμπειρία η Μπαρτσελόνα και τη σεβόμαστε απόλυτα.

Έραζεμ Λόρμπεκ: Είναι εξαιρετικό το ότι είμαστε εδώ. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τον τίτλο όπως και πριν δύο χρόνια.

Ο Αντρέι Κιριλένκο ρωτήθηκε για το εάν αυτές οι τέσσερις ομάδες μπορούν να παίξουν στο ΝΒΑ και είπε: Θεωρώ πως και οι τέσσερις ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο και καρδιά πρωταθλητή. Αυτός, όμως, που θα το πάρει, θα το κάνει επειδή θα το θέλει περισσότερο. Σίγουρα οι τέσσερις καλύτερες ομάδες είναι εδώ.Ναι λοιπόν, μπορούν να παίξουν και οι τέσσερις στο ΝΒΑ.

Ο Βασίλης Σπανούλης ρωτήθηκε για το γεγονός ότι έχει πάρει το τρόπαιο με τον Παναθηναϊκό και πως θα αισθανθεί αν το πάρει και με τον Ολυμπιακό: Είναι τελείως διαφορετικές ομάδες, τελείως διαφορετικές καταστάσεις. Θέλω να πάρουμε το τρόπαιο με τον Ολυμπιακό.

Τσάβι Πασκουάλ: Δεν ξέρω πως με βλέπετε, αλλά είμαι ιδιαίτερα ήρεμος για την εμπειρία που θα ζήσω. Πιστεύω πως η τύχη είναι στο δικό μας χέρι. Νομίζω πως προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπ

Keywords
Τυχαία Θέματα