Αλ. Παπαρήγα: Εκλογές για να σταματήσει η κοροϊδία!

Άμεση προσφυγή στις κάλπες ζήτησε εκ νέου η γενική γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου.

«Εμείς με παλικαριά είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα παίρναμε την εντολή γιατί δεν θέλαμε να χαθεί ούτε μια μέρα. Πώς θα την κάναμε αυτή τη διερεύνηση; Θα ήταν μια γελοία κατάσταση. Το είπαμε και μας κόστισε. Το ξέραμε. Είχαμε πλήρη επίγνωση να μην μπούμε στη διαδικασία σχηματισμού κυβέρνηση διαχείρισης και μάλιστα σε συνθήκες κρίσης, με εργαζόμενους του σύγχρονου μεσαίωνα,

το ΚΚΕ δεν έχει θέση», τόνισε αρχικά η κα Παπαρήγα.

Εν συνεχεία, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ κάλεσε το λαό «διορθώσει την ψήφο του», ενώ παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, εστιάζοντας στα πέντε σημεία που έθεσε για τη συμφωνία με τα άλλα κόμματα ως προς τον σχηματισμό κυβέρνησης. «Η κυβέρνηση δεν είναι συνδικάτο να επικεντρωθεί σε πέντε ζητήματα. Η κυβέρνηση είναι για τα πάντα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει το μνημόνιο. Τις άλλες αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τις υπογράφει;» διερωτήθηκε η κ. Παπαρήγα και εκτίμησε ότι τελικά «ίσως και ο ΣΥΡΙΖΑ να μην θέλει να αναλάβει την ευθύνη».

«Γιατί δεν έλεγε από την αρχή ότι ήθελε εκλογές; Να πάρει αυτοδυναμία με το μπόνους των 50 εδρών; Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις. Για αυτό προτείναμε εκλογές, για να σταματήσει αυτή η κοροϊδία. Να αναλάβει ο λαός τις ευθύνες του», κατέληξε η κα Παπαρήγα.

Keywords
Τυχαία Θέματα