Διαμαρτυρία-σοκ για τα δικαιώματα των ζώων(photos-video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σοκ προκαλούν το βίντεο και οι φωτογραφίες από διαμαρτυρία ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων στη Γαλλία. Κι αυτό γιατί οι διαμαρτυρόμενοι μεταξύ άλλων έκαναν στα σώματα τους σημάδια με πυρακτωμένο σίδερο.

Σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Place de la Republique του Παρισιού αυτό το σαββατοκύριακο, η ομάδα 269 Life France έφτασε την διαμαρτυρία

της στα άκρα.

Με βασικό αίτημα την πλήρη “απελευθέρωση των ζώων” οι υπερασπιστές της χορτοφαγίας, έφτασαν στο σημείο να κάψουν μια γυναίκα με πυρακτωμένο σίδερο ανάλογο με αυτό που μαρκάρουν τα βοοειδή, ενώ άλλοι αλυσοδεμένοι ακτιβιστές σέρνονται για να υποστούν το έγκαυμα και να δείξουν το βασανιστήριο για τα ζώα.

Κατόπιν οι ακτιβιστές φωτογραφήθηκαν σαν σφαγμένα ζώα στην πλατεία της Πόλης του Φωτός.

Super Market κανιβαλισμού

Πάντως αυτή δεν ήταν η μόνη ακρότητα στην εκστρατεία της ομάδας 269 Life France κατά της βιομηχανίας κρέατος. Toν Αύγουστο του 2016, ένα αυτοσχέδιο «κρεοπωλείο ανθρώπων» όπου πωλούνταν συσκευασμένα, “ανθρώπινα μέλη” όπως το κρέας σε ένα super market μάρκετ πρόσφερε σε «κανίβαλους γευσιγνώστες» με ματωμένα πηγούνια, πλευρά και χέρια.

“Θέλουμε να υπενθυμίσουμε τα πτώματα που βάζουν στο στόμα οι άνθρωποι, στο όνομα της γαστρονομικής απόλαυσης” είπαν οι ακτιβιστές που θέλησαν να τονίσουν την αγριότητα στη βιομηχανία κρέατος υπερασπιζόμενοι την χορτοφαγία με αιματηρό, σχεδόν απεχθή τρόπο.

Το άρθρο Διαμαρτυρία-σοκ για τα δικαιώματα των ζώων(photos-video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα