Κούλογλου : Ο Καλογρίτσας είχε συνάψει συμφωνία με μέλη της κυβέρνησης !

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 9.84 αναφερόμενος στην υπόθεση Καλογρίτσα , υποστήριξε πως ο «ο κ. Καλογρίτσας προφανώς συνήψε μια συμφωνία και με μέλη της τωρινής κυβέρνησης, αλλά αυτή η συμμαχία δεν ήταν τόσο ισχυρή ώστε να κερδίσει τους αντιπάλους» !

Ενώ ακόμη περισσότερο τόνισε πως συνιστά ένα από τα μελήματα της κυβέρνησης να έχει κάποια φιλικά μέσα ενημέρωσης. «Αν η κυβέρνηση έχει όλα

τα μέσα εναντίον της, όταν φτιάχνεται ένα καινούργιο τηλεοπτικό τοπίο, θέλει να έχει και κάποια μέσα φιλικά προσκείμενα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά στην προσπάθεια της κυβέρνησης να δρομολογήσει αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο ο κ. Κούλογλου υποστήριξε πως «η κυβέρνηση δεν πέτυχε το στόχο της που ήταν να αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο με έναν σταθμό που δεν θα την πολεμούσε».

Ενώ σε ότι αφορά με την δήλωση Έτινγκερ που επεσήμανε πως ενημερώνεται, πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να ελέγξει τον τύπο και τα κανάλια, ο κ. Κούλογλου τόνισε πως ενοχλείται από το γεγονός πως «δύο Έλληνες ευρωβουλευτές, οι οποίοι δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι, συμβουλεύουν τον επίτροπο για θέματα που αφορούν τη χώρα μας». » Είναι τελείως εξωθεσμικό¨, κατέληξε.

Στην ερώτηση για τον δανεισμό του κ. Καλογρίτσα από την τράπεζα Αττικής, απάντησε πως αν ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας ήταν εναντίον της κυβέρνησης θα είχε βρει χρηματοδότηση.

Το άρθρο Κούλογλου : Ο Καλογρίτσας είχε συνάψει συμφωνία με μέλη της κυβέρνησης ! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα