ΗΠΑ: Η viral – ατάκα δημοσιογράφου στο debate Τραμπ – Κλίντον (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Οι ατάκες, το χιούμορ, η ετυμολογία είναι συνήθως τα βασικά χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούν οι πολιτικοί για να «κλέψουν» τις εντυπώσεις σε ένα debate.

Όταν σβήσουν τα φώτα, όλοι συζητούν και σχολιάζουν τι συνέβη στη διάρκεια του, σε σχέση πάντα με τους πολιτικούς που «κονταροχτυπούνται».

Ωστόσο, στο χτεσινό πρώτο debate μεταξύ Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλτ Ντραμπ που καθήλωσε εκατομμύρια Αμερικανούς και προκάλεσε πέντε εκατ. tweets στο Twitter

πέρα από τους δύο πρωταγωνιστές, την παράσταση έκλεψε και μια ρεπόρτερ.

Πρόκειται για τη δημοσιογράφο του Al Jazeera English, Kimberly Halket, η οποία προσπαθώντας να αποσπάσει δηλώσεις από τον Μαρκ Κούμπαν που συστρατεύεται με τον Ντόναλτ Τραμπ, δέχτηκε δυνατό σπρώξιμο από μια άλλη γυναίκα, γεγονός που την ανάγκασε να της απευθύνει τον λόγο και να της πει την ατάκα: «Ευχαριστώ πολύ, σκύλα» (Thanks a lot, bitch!)

Η φράση της έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ η σκηνή με τη θυμωμένη Halket έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου. Πολλοί σχολίασαν ότι θα γίνει η ατάκα της χρονιάς, ενώ κάποιοι άλλοι θεώρησαν στο περιστατικό ως το πιο ενδιαφέρον της χθεσινής βραδιάς.

Το άρθρο ΗΠΑ: Η viral – ατάκα δημοσιογράφου στο debate Τραμπ – Κλίντον (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα