Διαιτητικά λάθη, αποδοκιμασίες και νίκη της Μάντσεστερ

Σε ένα παιχνίδι που παρά το καλό θέαμα που προσέφερε, ο διαιτητής και ο ένας εκ των βοηθών του ήταν αυτοί που τελικά έκλεψαν τη παράσταση και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη μέσα στο Στάντφορντ Μπριτζ με 3-2 επί της Τσέλσι.

Με αυτή τη νίκη η Γιουνάιτεντ πλησίασε στον έναν βαθμό τη Τσέλσι που βρίσκεται ακόμη στη κορυφή, με του γηπεδούχους να έχουν κάθε δικαίωμα να αισθάνονται αδικημένοι για το τελικό αποτέλεσμα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ μόλις στο 4' όταν το σουτ του Φαν Πέρσι

βρήκε στο δοκάρι και στο σώμα του Λουίς πριν καταλήξει στην εστία του Τσεχ. Ο Ολλανδός στο 12΄πάγωσε ακόμη περισσότερο το Στάμφορντ Μπριτζ όμως η Τσέλσι είχε την απάντηση.
Ο Μάτα στο 44' και ο Ραμίρες στο 53' έφεραν το ματς στα ίσα αλλά ο Ιβάνοβιτς αναγκάστηκε στο 63΄να γκρεμίσει τον Γιανγκ που έφευγε μόνος του και αποβλήθηκε.

Όλο το γήπεδο αποδοκίμασε τον διαιτητή, Μαρκ Κλάτενεμπεργκ, ο οποίος επηρέασε την έκβαση του μεγάλου ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, κάνοντας την επικράτηση της Γιουνάιτεντ να είναι και η πρώτη νίκη μέσα στην έδρα της Τσέλσι μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια.

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Νταβίντ Λουίζ, Κόουλ, Ραμίρεζ, Μίκελ, Μάτα (Μπερτράντ 71'), Όσκαρ (Αθπιλικουέτα 65'), Αζάρ (Στάριτζ 81'), Τόρες

Μαν. Γιουνάιτεντ.: Ντε Χέα, Σίλβα, Φέρντιναντ, Έβανς, Εβρά, Βαλένσια, Κάρικ, Κλέβερλι (Ερνάντεζ 65'), Γιάνγκ, Ρούνεϊ (Γκιγκς 74'), Φαν Πέρσι


Keywords
Τυχαία Θέματα