Αναρρώνει η Α. Βίσση μετά το ατύχημα στην πρεμιέρα της

Σε περίπου δέκα ημέρες θα επανέλθει επί σκηνής η γνωστή τραγουδίστρια Άννα Βίσση, η οποία είχε ατύχημα κατά τη διάρκεια της  πρεμιέρας του προγράμματός της, το Σάββατο τα ξημερώματα στο «LAV@Kέντρο Αθηνών».
Η τραγουδίστρια, λίγο μετά τις4:00 το πρωί, και ενώ τραγουδούσε βρισκόμενη σε ένα υπερυψωμένο σημείο της σκηνής, αυτό άνοιξε και έπεσε στο κενό από ύψος περίπου1,5 μέτρο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες για περίπου 10 λεπτά δεν είχε τις αισθήσεις της αν και αμέσως μετά επανήλθε μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε το κέντρο στο οποίο παρουσιάζεται

το πρόγραμμα, η τραγουδίστρια ήδη είναι πολύ καλύτερα και σύντομα αναμένεται να αναρρώσει πλήρως, καθησυχάζωντας τους θαυμαστές της.

Παρά τις δικές της επιθυμίες, οι γιατροί συνέστησαν να ξεκουραστεί για λίγες ημέρες και αναμένεται να επανέλθει επί σκηνής στις 9 Νοεμβρίου.

Διαβάστε την ανακοίνωση: «Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που εκδηλώνεται για την κατάσταση της υγείας της αγαπημένης όλων, Άννας Βίσση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ίδια είναι καλά.
Όσο περνάνε οι ώρες είναι πολύ καλύτερα και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως, σύντομα.
Παρ' όλη την μεγάλη επιθυμία της Άννας Βίσση και του επαγγελματισμού που τη διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια, δεν θα πραγματοποιηθεί απόψε εμφάνισή της μετά από συστάσεις των ιατρών.
Αυτό που είναι προτεραιότητα για όλους είναι η κατάσταση της υγείας της Άννας Βίσση, η οποία θα είναι πάλι κοντά μας από τις 09/11/2012.
Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας, ευχόμαστε όλοι στην Άννα Βίσση ταχεία ανάρρωση».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα