Τσακώθηκαν στο δρόμο κι αφού τον «πλάκωσε» του διέλυσε το όχημα (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δε θα πιστεύετε στα μάτια σας όταν δείτε στο video την αντίδραση του οδηγού μετά από ατύχημα στο δρόμο κοντά στο Eccles του Greater Manchester. Όταν αυτός ζήτησε από τον οδηγό του άλλου αυτοκινήτου τα στοιχεία του ώστε να δοθούν στην ασφάλεια, τα πράγματα κυριολεκτικά «ξέφυγαν». Αρχικά τον έπιασε από τον λαιμό και τον στρίμωξε, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στο όχημα του και χτύπησε το φορτηγό. Μετά πήρε ένα φτυάρι και έσπασε το τζάμι του οχήματος με απίστευτη μανία.

«Η επίθεση ήταν απίστευτη,

και έχει αποτυπωθεί με ευκρίνεια από την κάμερα ασφαλείας», είπε ο John Cavanagh του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.

«Ο οδηγός και ο συνοδηγός του φορτηγού προσπαθούσαν απλά να πάνε στην δουλειά τους, όταν έπεσαν πάνω σε αυτόν τον άντρα, ατυχήματα συμβαίνουν και αυτοί προσπαθούσαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με τον κατάλληλο τρόπο», συνέχισε και τόνισε:

«Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το μέγεθος της οργής που θα αντιμετώπιζαν».

«Ζητάω από κάθε έναν που μπορεί να αναγνωρίσει τον οδηγό να μας ειδοποιήσει όσο το δυνατόν συντομότερα. Ήταν μέρα και ο άντρας φαίνεται καθαρά, κάποιος πρέπει να γνωρίζει ποιος είναι».

Το υλικό δόθηκε στη δημοσιότητα από τις Αρχές που προσπαθούν ώστε να βοηθηθούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Δείτε το απίστευτο video:

Το άρθρο Τσακώθηκαν στο δρόμο κι αφού τον «πλάκωσε» του διέλυσε το όχημα (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα