Αττική : Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση εξάρθρωσης κυκλώματος ναρκωτικών

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες μεγάλη επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας που έχει ως στόχο την εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών στην περιοχή της Αττικής.

Μέχρι στιγμής σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, έχουν κατασχεθεί 29 κιλά κοκαΐνης, όπως και ένα φορτηγό που πραγματοποιεί διεθνείς μεταφορές, με την πολύτιμη συμβολή του Λιμενικού σώματος που συμμετέχει ενεργά στην επιχείρηση.

Το συγκεκριμένο δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών που βρίσκεται στο

στόχαστρο της ελληνικής αστυνομίας, αφορά στην διακίνηση και μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, από χώρες της Δυτικής Ευρώπης προς την Ελλάδα.

Μέχρι τώρα καθώς η επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, έχουν συλληφθεί δύο Έλληνες στην Πάτρα όπως και δύο Αλβανοί στην Κορινθία, που φέρεται να συμμετέχουν στην εν λόγω εγκληματική οργάνωση.

Μετά το πέρας της επιχείρησης αναμένεται να υπάρξει εκτενής ενημέρωσης για τα αποτελέσματα και τα ευρήματα αυτής, από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Το άρθρο Αττική : Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση εξάρθρωσης κυκλώματος ναρκωτικών εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα