Απολαύστε παγωμένη μπύρα... μέσω Android!

Την συναρπαστική και πρωτότυπη ιδέα είχε ένα εργαζόμενος της Google, ο οποίος προφανώς λατρεύει την μπύρα. Ο Paul Carff, όπως είναι το όνομά του, προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία στον βωμό της απόλαυσης και τα κατάφερε δημιουργώντας το Kegdroid.

Το KegDroid είναι στην ουσία ένα «ανδροειδές» με το όνομα Betsy, που μπορεί να σας σερβίρει μπύρα και ελέγχεται από ένα Motorola Xoom tablet

με ενσωματωμένο το Android Ice Cream Sandwich. Για να ενεργοποιηθεί η συσκευή και να αρχίσει η ροή προς τον διανομέα της μπύρας χρησιμοποιείται η τεχνολογία NFC.

Ο δημιουργός του προϊόντος δήλωσε ότι αποτέλεσε έμπνευση ένα περιβάλλον που πραγματικά λατρεύει να «παίζει» με την τεχνολογία και συναδέλφους που ασχολούνται με άκρως ενδιαφέροντα projects, όπως τα αυτοκίνητα που οδηγούν μόνα τους ή τα γυαλιά του Project Glass. Αυτά τον έκαναν να πάρει την απόφαση να φτιάξει την δική του κατασκευή.

Προς το παρόν το συγκεκριμένο προϊόν βρίσκεται σε φάση δοκιμών και ανάπτυξης. Αν όμως η Google μετατρέψει το KegDroid σε πραγματικό προϊόν, αρκετά bar θα το προμηθευτούν και ειδικά στην χώρα μας, όπου έχουμε μια λατρεία για την μπύρα, πολλώ δε μάλλον τους καλοκαιρινούς μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα