Για τις 29 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη του Γ. Κουρή

Νέα αναβολή στη δίκη του εκδότη Γιώργου Κουρή από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, καθώς η δίκη θα συνεχιστεί στις 29 Ιουνίου. Ο γνωστός εκδότης συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες για χρέη στο Δημόσιο, συνολικού ύψους περίπου 300.000 ευρώ.

Ο ίδιος δεν παρέστη στο δικαστήριο και οι συνήγοροί του υποστήριξαν ότι «για το επίδικο χρέος ο κατηγορούμενος έχει ξεκινήσει τη διαδικασία για ρύθμιση». Ωστόσο,

δεν προσκομίστηκε στο δικαστήριο το σχετικό παράβολο και έτσι η δίκη διεκόπη για μετά το μεσημέρι, ώστε να κοινοποιηθεί το συγκεκριμένο στοιχείο.

Με την επανάληψη της διαδικασίας, η πλευρά του εκδότη υποστήριξε ότι «έχει ήδη καταβληθεί η πρώτη δόση του χρέους και ότι η διαδικασία έχει παγώσει εν όψει επικείμενων αλλαγών, με νομοθετική ρύθμιση, ως προς τις προβλεπόμενες δόσεις σε περιπτώσεις ρύθμισης οφειλών και ενοποίησης εφοριών».

Αποτέλεσμα αυτών ήταν το δικαστήριο να αναβάλει την εκδίκαση, ούτως ώστε ο κατηγορούμενος να φροντίσει για την προσκόμιση όλων των σχετικών εγγράφων, ώστε να πιστοποιηθεί ότι πράγματι το χρέος βρίσκεται σε διακανονισμό με τις αρμόδιες αρχές.

Πηγή: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα