Αυστραλός δισεκατομμυριούχος κατασκευάζει αντίγραφο του Τιτανικού

Ένα ακριβές αντίγραφο του Τιτανικού επιθυμεί να δημιουργήσει ο Αυστραλός δισεκατομμυριούχος Clive Palmer, έχοντας αναθέσει ήδη στην κινέζικη εταιρεία CSC Jinling Shipyard την κατασκευή του πλοίου, που αναμένεται να κάνει το παρθενικό του ταξίδι μεταξύ Αγγλίας και Βόρειας Αμερικής περίπου το 2016.

Ο Clive Palmer θέλει να εκπληρώσει το όραμα του, φτιάχνοντας το συγκεκριμένο πλοίο, το οποίο

θα ακολουθήσει την πρωτότυπη πορεία του ιστορικού Τιτανικού.

«Θα είναι το ίδιο πολυτελές όσο ο αυθεντικός Τιτανικός αλλά θα διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τα τελευταία συστήματα πλοήγησης και ασφάλειας», δήλωσε ο Palmer προσθέτοντας ότι «ήταν προς τιμήν των ανδρών και γυναικών που βοήθησαν να φτιάξουν τον Τιτανικό», ενώ καθησύχασε τους πάντες διαβεβαιώνοντάς ότι «ο Τιτανικός ΙΙ δεν θα βυθιστεί, εκτός και εάν πιστεύετε σε προκαταλήψεις…».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τιτανικός ΙΙ θα διαθέτει 840 δωμάτια και εννιά καταστρώματα, όπως και ο αρχικός, αλλά προφανώς με μοντέρνα τεχνολογία, που θα επιτρέπει καλύτερη ευελιξία και κατανάλωση. Επίσης θα διαθέτει γυμναστήρια, πισίνες, βιβλιοθήκες, εστιατόρια και πολυτελείς καμπίνες προσφέροντας αξεπέραστη άνεση και χλιδή, σε όλους όσους ονειρεύονται το ταξίδι με το συγκεκριμένο πλοίο.

Πηγή: techgear.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα