Απίστευτο: τεράστιο κράξιμο στον Ομπράντοβιτς (!!!)

Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκαλεί ο αποκλεισμός της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας. Η έλευση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην ομάδα σε συνδυασμό με τα τεράστια ποσά που δαπανήθηκαν για παίκτες είχαν βάλει «ψηλά τον πήχη» για τη φετινή χρονιά, όμως η πραγματικότητα ήταν απογοητευτική.

Το αποτέλεσμα είναι να βρεθεί ο Σέρβος τεχνικός στο στόχαστρο των οπαδών, οι οποίοι του ασκούν έντονη κριτική για τις επιλογές του.

Προς το παρόν ο πολυνίκης προπονητής έχει την απόλυτη κάλυψητης διοίκησης και των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, όμως

η γκρίνια έχει αρχίσει και παίρνει μεγάλες εκτάσεις.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου τις τελευταίες ώρεςέχουν κατακλυστει με παράπονα για τον προπονητή, αλλά και για αρκετούς παίκτες.

Στο μάτι του κυκλώνα είναι ο Κλέιζα. ο οποίος ήταν επιλογή Ομπράντοβιτς με ένα τεράστιο συμβόλαιο που δεν έκανε τη διαφορά.Τα 3,1 εκατ. ευρώ με τα οποία αμείβεται ο Λιθουανός από τους Τούρκους σχολιάζονται ποικιλοτρόπως στα φόρουμ οπαδών που αναφέρουν πως από τη στιγμή που ο Ομπράντοβιτς είπε μετά το τέλος του ματς με τη Λαμποράλ Κούτσα πως κάποιοι παίκτες δεν έχουν μπασκετικό εγωισμό, τότε μάλλον φέρει ευθύνη και αυτός.

Διότι όπως χαρακτηριστικά γράφει ο οπαδός της Σαρί Λασιβέρτ με την άποψη του να συγκεντρώνει πολλά Likes δεν έχει βρει εδώ και καιρό «…τι γίνεται και οι παίκτες του βγάζουν συνεχώς στο γήπεδο τα ίδια «κουσούρια»».

Την ίδια στιγμή, σκληρή κριτική δέχεται και ο Μπο ΜακΚάλεμπ. «Είναι ή του ύψους ή του βάθους, από τη στιγμή που δεν παίζει σταθερά, ο «Ζοτς» έπρεπε να βρει τον τρόπο να απεγκλωβίσει την ομάδα του απ’ αυτόν και όχι συνεχώς να λέει πως όλοι οι παίκτες κάνουν συνεχώς τα ίδια λάθη»., φράφει οπαδός χαρακτηριστικά.

Τέλος, έμμεσα σε πολλά ρεπορτάζ τονίζεται πως το καλοκαίρι θα είναι κομβικό για τη Φενέρ και πολλά θα εξαρτηθούν από την κατάκτηση ή μη του πρωταθλήματος.

Τονίζεται πως ο κόσμος της είναι απογοητευμένος από τον αποκλεισμό σε Ευρωλίγκα και Κύπελλο, έχει περάσει το μήνυμα αυτό στη διοίκηση, η οποία θα εξετάσει πολλά σε θέματα μπάτζετ. Μάλιστα, υπάρχει η εκτίμηση πως ο σμολ φόργουορντ, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς είναι «φευγάτος» με προορισμό το ΝΒΑ, ενώτίποτα δεν θεωρείται δεδομένο για τον Κλέιζα.

ΠΗΓΗ:

Keywords
Τυχαία Θέματα