Έμπλεξε η ΕΠΟ..και άλλη "πόρτα" από προπονητή

Στην ΕΠΟ με χαρακτηριστική ευκολία έφτασαν στο διαζύγιο με τον Σάντος, θεωρώντας πως η εύρεση αντικαταστάτη θα ήταν εύκολη υπόθεση. Τα πράγματα όμως εξελίσσονται εντελώς διαφορετικά. Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της Ομοσπονδίας δεν μπορεί να βρεθεί προπονητής που να έχει το πρεστίζ που απαιτεί η θέση του εκλέκτορα μιας ομάδας με πολλές επιτυχίες. Τα δύο τελευταία περιστατικά αφορούν τον Αλέγκρι και τον Μπιέλσα.

Μόλις πριν μια μέρα ο σύμβουλος του πρώτου Μικέλε Φρόλα, που λειτουργεί και ως άτυπος μάνατζερ του

ιταλικού τεχνικού αποκάλυψε τι είχε συμβεί πριν μερικές εβδομάδες. Τότε δηλαδή που τα ιταλικά ΜΜΕ αποκάλυπταν το ελληνικό ενδιαφέρον αλλά από την ομοσπονδία δεν επιβεβαίωναν τίποτα.

«Είχε μια συγκεκριμένη πρόταση από τη Ελλάδα προκειμένου να αναλάβει την εθνική ομάδα. Ο Μασιμιλιάνο την απέρριψε όμως γιατί θέλει να δουλέψει σε σύλλογο. Θα ήθελε όμως κάποια στιγμή να καθίσει στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει τουλάχιστον ως το 2016, αφού ανανέωσε ο Πραντέλι», ήταν τα λόγια του Φρόλα.

Τα σενάρια για τον Μπιέλσα

Η δεύτερη υπόθεση που βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο είναι αυτή του Μπιέλσα. Την ίδια ώρα όμως που υπάρχει ενδιαφέρον για τον λατίνο τεχνικό, σε ξένα ΜΜΕ γίνεται λόγος για ενδιαφέρον και από άλλες δύο εθνικές ομάδες, αυτές του Περού και της Παραγουάης.

Την ίδια ώρα όμως αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως ο Μπιέλσα θέλει να δουλέψει σε σύλλογο. Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα τον ήθελαν στη Γαλλία προκειμένου να συζητήσει με τη Μαρσέιγ.

ΠΗΓΗ:exedra

Keywords
Τυχαία Θέματα