Απίστευτη τεσσάρα η Ξάνθη στον Πανιώνιο

Ποιος το περίμενε ότι η Ξάνθη θα πετύχαινε τέσσερα γκολ απέναντι στον Πανιώνιο και μάλιστα τα τρία από το πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικά χωρίς να απειληθεί αν εξαιρέσει κανείς το σουτ του Κούρου στο δοκάρι της εστίας της στο 84ο λεπτό; Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέστρεψε με τον πανηγυρικότερο τρόπο στον πάγκο της Ξάνθης και μαζί με τον προπονητή ήρθαν ξανά και οι νίκες.

Το 4-0 απέναντι στον Πανιώνιο είναι η μεγαλύτερη

σε έκταση νίκη της Skoda την εφετινή περίοδο και ήρθε μετά από ένα καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο όπου στο 31' ο Ονουάτσι έδωσε στον Μαρίν για το 1-0. Λίγο μετά, στο 38', ο Μάνταλος χτύπησε το κόρνερ, κεφαλιά ο Γούτας, 2-0 και το 3-0 ήρθε στο 41' από τον Ονουάτσι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ίδιος παίκτης στο 80' διαμόρφωσε το τελικό σκορ(4-0).

Η Ξάνθη είχε να νικήσει από την ένατη αγωνιστική, ενώ ο Πανιώνιος του Ελευθερόπουλου έχει πλέον τρεις συνεχόμενες ήττες.

Διαιτητής: Μήτσιος.

Κίτρινες: Ντούνης, Μπέρτος, Μάνταλος, Γιαννούλης, Μαρίν, Γουνδουλάκης.

Skoda Ξάνθη: Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Μπέρτος, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο(76' Πλατέλλας), Μαρίν (83' Τριάδης), Ονουάτσι, Μάνταλος(88' Τορομανίδης).

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Κούρος, Ρόκας, Αυλωνίτης, Σπυρόπουλος, Γιαννούλης, Σάμαρης(46' Μενδρινός), Κολοβός, Γουνδουλάκης(74' Οκόγιε), Αραβίδης, Ντούνης(46' Καμπάνταης)

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα