Στη σέντρα για ντέρμπι γοήτρου και …πριμ!

Σε λιγότερο από 40 λεπτά θα ξεκινήσει  στο ΟΑΚΑ το πολυαναμενόμενο, από το φίλαθλο κοινό και από τους οπαδούς των δύο ομάδων, ντέρμπι  των «αιωνίων» Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού με κίνητρο το γόητρο αλλά και το πριμ που τους έχουν τάξει σε περίπτωση νίκης…

Σε καμία περίπτωση η βαθμολογική κατάταξη των ομάδων δε θα παίξει ρόλο στο αγωνιστικό πεδίο

καθώς  αν και ομολογουμένως ο Ολυμπιακός είναι στατιστικά και συγκριτικά καλύτερος από τον Παναθηναϊκό αλλά μετά την έλευση του Ρότσα στο πάγκο των πράσινων έδειξε ότι μπορούν να γίνουν και να αλλάξουν πολλά από αυτά που ξέραμε για τη δυναμικότητα των ομάδων

Ο Παναθηναϊκός του Ρότσα υποδέχεται τον αήττητο Ολυμπιακό σε ένα ματς που περιμένει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα και θέλουν τη νίκη που θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο τους να πιστέψει στην ομάδα και να τη στηρίξει. Ο Ρότσα έχει αλλάξει πολλά, κυρίως στην ψυχολογία των παικτών και έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να κερδίσει τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν αφού οι Βύντρα και Σισοκό ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που ένιωθαν και βρίσκονται στην αποστολή.

Ο αργεντινός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους: Καρνέζη, Σείταρίδη, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλο, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρία και Πετρόπουλο.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο ΟΑΚΑ με τον αέρα που του πρωταθλητή και της βαθμολογικής διαφοράς, θέλοντας να αποδείξει και κόντρα στο μεγάλο του αντίπαλο ότι φέτος υπάρχει σημαντική διαφορά ποιότητας.

Ο Ζαρντίμ αναμένεται να παρατάξει τους: Κάρολ, Τοροσίδη, Χολέμπας, Κοντρέρας, Μανωλά, Μοντέστο, Μανιάτη, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Αμπντούν, Μήτρογλου.

Διαιτητής του ντέρμπι θα είναι ο Σταύρος Μάνταλος.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα