Απεργιακό «πυρετό» φέρνει το πολυνομοσχέδιο

Αντιδρώντας στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου από τη Βουλή, οι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν κηρύξει 24ωρη γενική απεργία σήμερα (Τρίτη), ενώ καλούν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν σε αυτήν δίνοντας το «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση στις 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση θα έχουν προσυγκέντρωση

στις 10:30 στην πλατεία Καραϊσκάκη, όπως αντίστοιχα θα έχει προσυγκέντρωση την ίδια ώρα στην Ομόνοια το ΠΑΜΕ. Να σημειωθεί ότι οι δήμοι θα παραμείνουν κλειστοί μέχρι και την Τετάρτη.

Στην απεργιακή κινητοποίηση της Τρίτης συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στην Υγεία, την Πρόνοια και το ΕΚΑΒ καθώς επίσης και οι νοσοκομειακοί γιατροί που θα απέχουν από τα καθήκοντα τους και την Τετάρτη 24 Ιουλίου. Με στάση εργασίας από τις 10 έως τις 3 συμμετέχει στην απεργία και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών.

Στην απεργία συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς, γι΄αυτό και θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια.

Συλλαλητήριο την Τετάρτη από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας και την Τετάρτη στις 19:00 στην πλατεία Συντάγματος -ημέρα κατά την οποία θα τεθεί σε ψηφοφορία το πολυνομοσχέδιο, το οποίο οι δύο ομοσπονδίες χαρακτηρίζουν «ταφόπλακα για το σύνολο των εργαζομένων της χώρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα