Ανοιξιάτικος καιρός με έντονη συννεφιά

«Μυρίζει» άνοιξη ο καιρός σήμερα (Τετάρτη), καθώς προβλέπεται αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες και πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες στη βόρεια Κρήτη, τα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα

κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από -1 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 3 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται τοπικά αυξημένες στα νότια με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα