Tη σιδέρωσε σαν τη «Σπυριδούλα» γιατί είχε εραστή!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μια φρικιαστική ιστορία, που ξυπνά μνήμες από την υπόθεση της «Σπυριδούλας», έρχεται στο φως της δημοσιότητας και συγκλονίζει.

Στην Αταλάντη ένας 52χρονος κατηγορείται ότι «σιδέρωσε» 45χρονη με ατμοσίδερο προκαλώντας της σοβαρότατα εγκαύματα σε όλο το κορμί.

Πρόκειται για ένα γιατρό που διατηρούσε ερωτική σχέση με το θύμα – γραμματέα του και όταν αντιλήφθηκε ότι υπήρχε και κάποιος άλλος στη ζωή της, πήρε το ατμοσίδερο και της προκάλεσε εγκαύματα δεύτερου βαθμού σε χέρια πόδια

πλάτη ακόμη και στο τριχωτό της κεφαλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σοκαριστικό περιστατικό διαδραματίστηκε το βράδυ της Κυριακής προς τη Δευτέρα. Η 45χρονη κατά τις 4.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας πήγε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασης της, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους τα σημάδια από το σίδερο ατμού ήταν ορατά.

Στην αρχή η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να αποκρύψει το δράστη φοβούμενη τον κοινωνικό αντίκτυπο και ισχυρίστηκε ότι τα τραύματά της τα προκάλεσαν ληστές που μπήκαν στο σπίτι της και ήθελαν να μάθουν που έχει κρύψει χρήματα και κοσμήματα.

Λίγο αργότερα αποκάλυψε την αλήθεια στους αστυνομικούς οι οποίοι συνέλαβαν χθες τον 52χρονο γιατρό, ο οποίος προσήχθη στη δικαιοσύνη με τη διαδικασία του αυτοφώρου αφού κατηγορείται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Ο 52χρονος γιατρός ζήτησε και πήρε προθεσμία από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Λαμίας και η εκδίκαση της υπόθεσης προσδιορίστηκε για την ερχόμενη Παρασκευή.

Το άρθρο Tη σιδέρωσε σαν τη «Σπυριδούλα» γιατί είχε εραστή! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα