Super League: Στέψη για τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη

Με τον Ολυμπιακό να χρειάζεται νίκη στο Κυριακάτικο παιχνίδι του με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να στεφθεί για 42η φορά στην ιστορία του πρωταθλητής, συνεχίζεται το τριήμερο 18, 19 και 20 Απριλίου, το πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας του ποδοσφαίρου μας, της Super League.

Με τη μάχη του τίτλου να έχει κριθεί το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στην προσπάθεια

των ομάδων που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις να εξασφαλίσουν την καλύτερη θέση ενόψει των πλέι οφ, ενώ αυτές που βρίσκονται λίγο πιο πίσω θα προσπαθήσουν να κερδίσουν μια θέση στην τετράδα των πλέι οφ. Επίσης σημαντική είναι και η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στην Κομοτηνή για να αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό σε ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς η ομάδα της Θράκης είναι ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της, ενώ ο ΠΑΟΚ, που ακολουθεί στη βαθμολογία, θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα σε μια επίσης δύσκολη έδρα.

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενείται στην Ημαθία από την Βέροια, η οποία βαθμολογικά είναι αδιάφορη, ενώ η ομάδα της Αρκαδίας θέλει να τερματίσει όσο γίνεται ψηλότερα ενόψει των πλέι οφ.

Ιδιαίτερα δυνατό αναμένεται να είναι το παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα γίνει στο Περιστέρι με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την είσοδό τους στα πλέι οφ. Το πλεονέκτημα, λόγω έδρας, γέρνει με την πλευρά της ομάδας του Περιστερίου, όμως αναμένεται να γίνει πραγματική μάχη για τη νίκη.

Η Ξάνθη, που έχει ως στόχο την είσοδό της στα πλέι-οφ, υποδέχεται τον Εργοτέλη που βρίσκεται σε πραγματικά δύσκολη θέση. Μεγάλο φαβορί η ομάδα της Ξάνθης για τη νίκη με τον Εργοτέλη να παλεύει για το καλύτερο δυνατό.

Ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί στο Αγρίνιο την βαθμολογικά αδιάφορη Καλλονή και είναι το φαβορί για τη νίκη, ωστόσο το γεγονός ότι οι παίκτες της ομάδας της Μυτιλήνης δεν έχουν άγχος μπορεί να οδηγήσει στην έκπληξη.

Πλατανιάς και Πανιώνιος θα πάρουν τους τρεις βαθμούς χωρίς αγώνα καθώς Νίκη Βόλου και ΟΦΗ έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Σάββατο 18 Απριλίου

15:00 Παναιτωλικός-Καλλονή
17:15 Ξάνθη-Εργοτέλης
19:30 Κέρκυρα-ΠΑΟΚ

Κυριακή 19 Απριλίου

15:00 Πανθρακικός-Παναθηναϊκός
17:15 Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα
19:30 Ολυμπιακός-Λεβαδειακός

Δευτέρα 20 Απριλίου

19:30 Βέροια-Αστέρας Τρίπολης

Keywords
Τυχαία Θέματα