HEGY 2016: Μεγάλη η συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στην Αίγυπτο

Το μεγαλύτερο Forum Ελληνο Αιγυπτιακών εταιριών προχωράει με γοργούς ρυθμούς… προς την υλοποίηση του.

Τόσο η ιδιοκτήτρια, της ASBC consultants Αγγλίας – οργανώτριας απο κοινού με την αιγυπτιακή Αlmasrawiyah – κυρία Αθηνά Σιδέρη, όσο και ο αντιπρόσωπος Ελλάδας κύριος Βασίλης Γκέλης, με καθημερινές επαφές, συμπληρώνουν τις συμμετοχές απο τον Ελλαδικό χώρο.

Παράλληλα, η Αιγυπτιακή πλευρά ολοκληρώνει τις προετοιμασίες για μία άψογη διοργάνωση. Το Forum

HEGY 2016 θα διεξαχθεί στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του SEMIRAMIS Intercontinental Hotel του Καϊρου και βεβαίως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται ήδη την ιστοσελίδα του Forum στην διεύθυνση https//hegyconf.com.

Nα σημειωθεί ότι από Ελληνικής πλευράς οι εταιρίες ελληνικών συμφερόντων, απο την δυτική Ευρώπη και κυρίως από την Αγγλία, υπερβαίνουν τις 100, ενώ αναμένεται με τους σημερινούς ρυθμούς συμμετοχής, ανάλογη να είναι και η παρουσία από τον Ελλαδικό χώρο.

To HEGY έχει σκοπό την διμερή σύσφιξη σχέσεων τόσο στον εμπορικό τομέα γενικά, όσο και στους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης, της γεωργικής ανάπτυξης, του τουρισμού, της ναυτιλίας, της ενέργειας, της τεχνολογίας, των κατασκευών, των real estate, των δημοσίων έργων, του πολιτισμού.

Στόχος είναι γενικότερα η ισχυροποίηση των κοινών επιδιώξεων του εμπορικού κόσμου των δύο χωρών, στο πλαίσιο της γεωπολιτικής τους θέσης, της μεν Ελλάδος ως κυριότερης και κοντινότερης πύλης εισόδου στην Ευρώπη, σε σχέση με την Αφρική και την Μέση Ανατολή , της δε Αιγύπτου ως πολυπληθέστερης χώρας της Αφρικανικής ηπείρου και κυριότερης και σημαντικότερης πύλης εισόδου προς αυτήν.

Keywords
Τυχαία Θέματα