Νέα τροπή για τα αίτια θανάτου του Prince

Υπερβολική κατανάλωση αναλγητικών είχε κάνει ο Prince λίγα 24ωρα πριν το θάνατο του.

Αυτό αποκαλύπτουν άτομα του στενού του περιβάλλοντος, δίνοντας μια άλλη πτυχή στα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκάλυψε η στενή του φίλη Sheila E, πριν από έξι ημέρες, είχε πάρει υπερβολική δόση αναλγητικών για πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο ισχίο του.
Πρόκειται για τα χάπια Percocet, ένα φάρμακο ιδιαίτερα εθιστικό που περιέχει ακεταμινοφένη και οξυκωδόνη.

Το χάπι αυτό χρησιμοποιείται

για τη θεραπεία οξύ πόνου στις αρθρώσεις.

Αντιφατικά δημοσιεύματα

Μάλιστα φήμες που έχουν γραφτεί σε διεθνή media, ο 57χρονος τραγουδιστής φέρεται να είχε αρνηθεί να υποβληθεί σε επέμβαση, διότι χρειαζόταν να κάνει μετάγγιση αίματος, κάτι που απαγόρευε η πίστη του, ως Μάρτυρας του Ιεχωβά. Άλλα δημοσιεύματα απορρίπτουν αυτόν τον ισχυρισμό, υποστηρίζοντας ότι χειρουργήθηκε το 2010…

Εφυγε από το νοσοκομείο γιατί δεν είχαν μονόκλινο!

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή 15 Απριλίου, το προσωπικό του jet έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Ιλινόις για να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αμέσως μετά τη συναυλία του στην Ατλάντα.

Τότε οι γιατροί συνέστησαν στον τραγουδιστή να μείνει ένα 24ωρο στο νοσοκομείο, αλλά ο ίδιος και οι μάνατζερ του αρνήθηκαν, όταν ενημερώθηκαν πως δεν υπήρχε μονόκλινο δωμάτιο.

Έτσι, ο Prince έφυγε από το νοσοκομείο, αν και δεν ήταν σε καλή κατάσταση σύμφωνα με ίδια δημοσιεύματα που είδα το φως της δημοσιότητας με αφορμή το θάνατο του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα