Μετά τον Αυτιά και ο Νίκος Ευαγγελάτος στο ΣΚΑΪ

16:45 30/1/2012 - Πηγή: EnterTV

«Ο Νίκος Ευαγγελάτος έρχεται να ενισχύσει τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού. Θα αναλάβει την επιμέλεια και παρουσίαση ενός καθημερινού προγράμματος,που θα περιλαμβάνει τις ειδήσεις της ημέρας και το σχολιασμό τους. Το πρόγραμμα θα καλύψει μία νέα για το ΣΚΑΪ τηλεοπτική ζώνη στο prime time». Αυτή την ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγη ώρα το κανάλι του Φαλήρου, γνωστοποιώντας την επιστροφή του γνωστού δημοσιογράφου

στην τηλεόραση. Σύμφωνα με το site του Νίκου Ευαγγελάτου, zappit.gr,  ο δημοσιογράφος θα παρουσιάζει τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας, ενώ θα φιλοξενεί και πρόσωπα της επικαιρότητας για να σχολιάζουν και να συζητούν πολιτικά και κοινωνικά θέματα. Η ζώνη αυτή αναμένεται να βγει στον αέρα  σε περίπου ένα μήνα και η  ώρα μετάδοσης θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες.

Εμείς αναμένουμε τις εξελίξεις και  το πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ με τα νέα πρόσωπα. Σύμφωνα πάντως με τις απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του entertv.gr το κανάλι θα πάρει την πάλια  μορφή του, πράγμα που σημαίνει πως θα γίνει ενημερωτικό, ανθρωποκεντρικό και θα δίνει λόγο στον πολίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα